Postitused: 2
Teemad: 2
Liitus: Mar 2008
Maine:
0
Nonii,olen enda mõtlemistega ummikusse jooksnud,on plaanis soetada esimene auto ja lühiajaliseks,kuna varsti tuleb sõjaväkke minna,mida soovitavad asjatundjad.
Postitused: 328
Teemad: 13
Liitus: Feb 2006
Maine:
3
Mina soovitaksin Volkswagen Golf II või IIIe.Oleneb palju raha sul on.Golf on töökindel, ökonoomne ja varuosad ning hooldus ei ole kulukad.GTD või TD mootorid oleksid minu seisukohast parimad, aga kui diiselmootori "minek" ei rahulda, siis liigub meie turgudel ka küllaldaselt bensiinimootoriga Golfe.
Postitused: 941
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
Jah ja kui juba nii, siis miks mitte mõni Koenigsegg. CCXR näiteks.
Postitused: 2,428
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
30
Enda esimene auto oli Nissan Sunny. Soovitan väga, sest oli hea, odav ja kestis isegi minu all... Kuigi sidur hakkas lõpus libisema, no mul esrehve ikka läks kah.
Postitused: 619
Teemad: 9
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
Toyota. Corolla. Aastast 95 ja üles. Vastupidav ja töökindel. Hondad kipuvad ikka taga tiivakaarte juurest liialt roostetama(nagu Opeli kõik vanemad mudelid).
Postitused: 3,610
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
31-03-2008, 21:43 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-03-2008, 21:45 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
taavi Kirjutas:http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html
selle foorumi kontekstis on see hea auto, sest pärast mahamüües sad sama raha tagasi
seda muidugi eeldusel, et selle masina päritolumaa valuuta kurss tulevikus lähiminevikule sarnanevat langustendantsi ei oma
(majandusprognoosid jätaks õige foorumist välja - eks see ole igamehe enda uurida-arvata!)
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,005
Teemad: 234
Liitus: Jan 2003
Maine:
3
Kui võtta esimeseks autoks Benzi 1886 loodud Doktorwagenit, siis originaali sa osta ei sa, küll aga on sul võimalik soetada endale koopia selllest ... hind oli vist 80keuri kui mu mälu mind ei peta.
Dad.
Postitused: 734
Teemad: 29
Liitus: Apr 2002
taavi Kirjutas:palju sul raha on?
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html
selle foorumi kontekstis on see hea auto, sest pärast mahamüües sad sama raha tagasi
ei mitte, eesti on väga väike ja vaene riik, sellise pärli müümine on siin banaanivabariigis ikka tõeline pähkel, ülalpidamine eeldab ka parajat fanatismi
Mina soovitaks esimeseks autuks ikka midagi lihtsat ja odavat,
mis liiga kiire poleks, aga samas ka jalgu ei jääks, müük ka eriti keeruline pole
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html
Postitused: 1,397
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
IIIFFFAR Kirjutas:Paradoksina julgen väita, et mida vähem huvitav, seda kindlamini ta kohale viib.
See ei ole paradoks ju, vaid Toyota Corolla definitsioon
Ma ei saa aru kas hakkab mõni riigikogu liige sõjaväkke minema et 100 tonniseid autosid pakutakse ja küsib siin nõu
Kui ise sama valiku ees oleks siis tõesti mingi golf2 või japs. Arvestama pead ju ka sellega et esialgu jääb ta 2 kuuks niisama seisma ja pärastki saad nädalvahetustel oma liikurit kasutada. Aga no see soovitus neile kel palk u 1 riigikoguja esinduskulu kandis.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 1,397
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
01-04-2008, 22:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-04-2008, 23:01 PM ja muutjaks oli
Tegelane5.)
Golf 1 1,5 diisel oma 35 kW
kulges ka üllatavalt krapsakalt edasi. Pole ime et 82 kW golf 1 GTi täielik püss oli.
Golf2 liiga plank minumeelest, seetõttu ise kulgen a80 nega. Kahju et Audi 80 ndatel mingit nö A3 ei tootnud
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 619
Teemad: 9
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
01-04-2008, 23:07 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-04-2008, 23:09 PM ja muutjaks oli
rollfix.)
Golf ei ole just muretu aga see-eest odavate varuosadega ja mõistlike tehniliste lahendustega.Seda siis esimesest kolmanda põlvkonnani.