21-07-2008, 13:43 PM
tiitv Kirjutas:Täiendavalt võib öelda, et Eestile pidevalt etaloniks toodavad soomlased ei ole teps mitte targemad. Nii kui Eestisse satuvad, suudavad kõik kodumaal tegemata jätmised topelt tasa teha:
neist möödasõidul olles keeravad ise mööda sõitma, ületavad kiirust, teevad ohtlike möödasõite. Pigem kardetakse sealpool laht ainult kopsakaid trahve, muud ei midagi.
Ega Sa numbrimärgi järgi ei järelda, et liiklejad on soomlased? Paljude-paljude maanteel liikuvate Soome numbritega autode roolide taga varjavad end puhast Eesti tõugu liikluspeded.
Aga mul viimase nädala jooksul 2 juhtumit, kus olles möödasõidul hakkab kõrvalolev auto ka möödasõitu sooritama. Ühel juhul (Tartu-Tallinn) keeras järsult tagasi oma ritta ja teisel juhul (Valga-Tartu) trügis ette, pärast paarisekundilist kolmes reas sõitu. Mina siis vastassuuna teepeenral . Ma pole siiani kindel kas ta üldse aru sai, et keegi temast vasakul veel on.
Kas teil ka nagu hetkeks käed tarduvad kui on vaja hädaolukorras kibekiiresti signaali anda?
www.platepie.com - autonumbritest meil ja mujal