Postitused: 426
Teemad: 40
Liitus: Feb 2005
Maine:
4
Postitused: 348
Teemad: 166
Liitus: Oct 2004
Maine:
0
O: Norton model 18 1938 vl. porilauad,pakkuda vöib ka muid pre-war inglise tsiklite juppe
Postitused: 1,797
Teemad: 81
Liitus: Jun 2004
Maine:
19
Mina ei paku midagi, ma stabiilselt rikun nende eestlaste elu, kes oma asju hingehinnaga müüvad.....
Oleme eu-s ju nüüd, vaadake, krt, pisut ikka ringi ka, enne kui mindagi müüte või teenust osutate.
Postitused: 446
Teemad: 9
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
Ma ei tea kas te midagi nendest autodest ka midagi teate? Olid tehtud plastikust kerega,metallraami peale, valget värvi ja tuledega, mis ei põlenud. Kui ma päris pisi-pisi alles olin siis ühel sõbral oli selline. Mälestustes on auto kuju meeles, aga tänaseni pole ühtegi autot säilinud.
Postitused: 426
Teemad: 40
Maine:
4
Postitused: 2,477
Teemad: 19
Liitus: Mar 2004
Maine:
11
Mul endal oli lapsepõlves selline viimasel postitusel olev asjandus.
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Seda viimast kutsuti vanasti Kardiks. ka meil oli see, tõsi, kui olin 11, rohkem sai downhilli sellega tehtud
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 2,477
Teemad: 19
Liitus: Mar 2004
Maine:
11
MANKS Kirjutas:EdR Kirjutas:Mul endal oli lapsepõlves selline viimasel postitusel olev asjandus.
Kas said sellse asjanduse uuena? Mis ajast selliseid isendeid toodeti?
Uuena sain vist jah ja oli see mingi päris 80-te aastate alul. Saatust ei tea aga tõenäoliselt läks prügimäele 80-te aastate keskpaigas. Mu perekonna albumist mõne pildi pealt on seda ka võimalik kohata.
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
Postitused: 307
Teemad: 86
Liitus: May 2006
Maine:
0
Ise olen omanud lapsepölves ülevalt parempoolset autot.
Ehita, sõida, naudi
Postitused: 854
Teemad: 159
Maine:
2
Minu kogemustest selliste masinatega.
Kui noor ja ilus olin, siis sai vesise suuga neid vaadatud. Tallinnas Lauluväljakul oli ka võimalik neid laenutada kohapeal sõiduks, kui asi nii kaugel oli, et sinna mind viidi, siis selgus, et olen juba liiga suur, raske ja vana ning pidin ringi tiirutama hoopis jalgrattaga.