Postitused: 3,666
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
tarko Kirjutas:Seoses liivapritsimisega tekkis küsimus, et palju maksaks väiksemate juppide (vedrud, mootori kronsteinid, vardad, muud kronsteinid, õõtshoovad jne.) liivaga pritsimine? Et pärast pritsimist ka ilusasti happekrundi alla saaks. Võiks asuda siis see koht Tallinnas või selle lähedal.
otsi-nupp on kindlasti abiks
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,221
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
Männikul saab ilma vabalt ilma keeleoskuseta läbi. Teenindusega jäin mina väga rahule - jätsin oma rauakolaka ja tel. numbri sinna, järgmisel päeval helistati, et valmis. Aga nad kahjuks värvimist vist ei tee...
Postitused: 398
Teemad: 25
Liitus: Sep 2007
Maine:
7
Palju Männikul umbes maksma läheks? Teaks siis võrrelda, et koorida ei saaks. Hädapärast saaks ka ilma värvimiseta.
Postitused: 2,221
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
18-09-2008, 11:42 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-09-2008, 11:42 AM ja muutjaks oli
pppp.)
Korralikult roostes GTI tagasilla tala puhastamine oli 200.- ca kuu aega tagasi.
Postitused: 20
Teemad: 1
Liitus: Nov 2008
Maine:
0
ei ole lada, mosse hoopis, tugevuse poolest ei oska öelda, eks seda ole näha kui pudenema kipub, neil hea omadus et neid saab kerge vaevaga lahti võtta ja liikumis maad suurendada, mul tuleb ratta vedrustus käik üle 40cm, kui need vastu ei pea teen ise uued käänmikud ja liigendid.
V6 audi oli valik seepärast et: raha vähe esiteks, teiseks mootor koos kastiga tehase poolt kokku loodud ja v6 2,8 on bagi jaoks juba piisavalt suure töömahuga, ei pea lollilt peenestama et liiguks. Eks neid väikseid nüanse on mille kallal pead murdma peab.
Soovitan sul kohe panna korralikud korvistmed, olen selle jama ise läbi elanud, tava auto istmed on jama, traksid kui võimalik ikka 6 punkti omad (hinna vahe väike) hoiab ka jalgu paigal paremini.
Postitused: 20
Teemad: 1
Liitus: Nov 2008
Maine:
0
korvistme teeb keegi Meelis kuskil tõrva lähistel, rs motorsport kasutab selle mehe tehtud istmeid endi hobibagidel tunduvad väga OK värk, soovitan. eks maksab midagi, aga turvalisus ja sõidumugavus, selle pealt kokku hoida ei tasu. Küsin siis: ega see sul esimene ole?