15-01-2009, 09:52 AM
Kas öömaja kohta ka mingit inffi liikuma hakkab? Siis teaks- saaks "perekondasid" kokku panema hakata.
HONDA GL 1000-1976
historic Kirjutas:kui Legendaarne Mahtuniversaali Naiskond peaks ikkagi korraldama konkursi Kubanbussi vabade seisukohtade täitmiseks, paneme ennast eelvooru kirja kasvõi postuumselt.
Cardo Kirjutas:... siis PLY sa võiksid veidike ennast kainemaks magada.
ullivilli Kirjutas:Kunas maksetähtaeg muidu on?
ullivilli Kirjutas:Vabandage minu lollust, aga mis on nimistu viimased kaks numbrit?2 kaskadööri autos ja mõlemad jäävad öösel magama st. soovivad jääda ööbimiskohta.
võistlusnumber kasutaja tiim mark mudel aastakäik ?? ??
51 ullivilli Släkte Ström Volvo 244 1979 2 2
stihl Kirjutas:Cardo Kirjutas:... siis PLY sa võiksid veidike ennast kainemaks magada.
Cardo, kas ma pean samuti pisut kainemaks saama või võin purjakil (mis mul tavapärane) edasi olla...?
Sest ma olen samuti arvamusel, et see must sahk, mille pilti sa siin uhkusega demonstreerisid, on minu sihukesele kühvlile:
...liiga tugev vastane ja minu jaoks kaotab asi mõtte...
Ma saan, muidugi, aru, et enamus 46-tesid (ja ilmselt ka 30ed) sõidavad sust üle (või millega iganes seda Bmw kuppi sõidetakse) ja see asjaolu võib inimeses teatud pingeid tekitada, aga see ei tähenda, et võid võõra hoovi peale rusikatega vehkima tulla ...
Ladarider Kirjutas:Tülinormiseks ma seda teksti ei kirjutand siia!
Ladarider Kirjutas:Ma siiamaani olen arvand, et tegu puhta meelelahutuse mitte tõsimeelse võidusõiduga aga vaata kuidas eksisin.Sa oled asjast õigesti aru saanud aga kui me Tiinaga tuleme peale 9-tunnist ja 500-kilomeetrist rasket tööpäeva OMA autoga, OMA vabast ajast HOBIkorras mitmesajale inimesele mingit üritust orgunnimast, siis me oleme mudakained ja ei taha igasugust solki lugeda.
robi Kirjutas:Ladarider Kirjutas:Tülinormiseks ma seda teksti ei kirjutand siia!
Ma küsiksin siis niipidi, et milleks sa siis kirjtasid oma postituse?
PlyVal64 Kirjutas:Ladarider Kirjutas:Ma siiamaani olen arvand, et tegu puhta meelelahutuse mitte tõsimeelse võidusõiduga aga vaata kuidas eksisin.Sa oled asjast õigesti aru saanud aga kui me Tiinaga tuleme peale 9-tunnist ja 500-kilomeetrist rasket tööpäeva OMA autoga, OMA vabast ajast HOBIkorras mitmesajale inimesele mingit üritust orgunnimast, siis me oleme mudakained ja ei taha igasugust solki lugeda.
Ja nagu Sa näed, siis irisev tegelane asendub hetkega eelmise Talveralli III koha omanikuga, kes sõidab siiski 40 aastat vana autoga!