Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
32 hj spordil on ametlikult 10 sek, planetad ja jupiterid ning jawad jäid sellest (olenevalt mudelist) kuni 5 sek kaugusele. rasketeid ei mäleta.
neid andmeid polegi suurt saada, osad leidsin vanadest za ruljomidest. pealegi on mul 3 raamatut, mis on välja antud 1975, 1985 ja 1989 ning seal on kõik sellel aastal tootmises olnud siklite pildid ja tehnilised andmed. seal oli ka kiirendus kirjas 0...100 km/h, lahjematel 0...60 km/h.
ei viibi praegu kodus, kui jõuan, vaatan raamatutest järgi.
to cuda - kuda mõõtsid? digispidoga? 7 sek on järeleaitamata mootorile ülihea saavutus. oled midagi teinud ka ümber? ehk saaks kogemusi jagada, mul ka miskit tehtud ja midagi veel plaanis (viimast siiski rohkem). ja veel - on sul krossiraam või tänavasõidu oma?
Shadow of Me
Registreerimata
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: kolmpool
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: nasa13
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: kolmpool
Jawa Californiani kohta leidsin: SIIN
10 sek 0-60mph on suht hale tulemus, aga eks see on varuga.
Tehn. andmeid püüab vaadata netist, eriti pole silma hakanud.
Võibolla tõesti, kuid väga palju oleneb, kas sadulas on 70Kg või 120Kg vend.
Kuidas jupiteri ja Jawaga õigem üldse kiirendada oleks 100-ni? 3 või 4 käiguga? Ma enda vanakest ei julge küll 3 nii peeneks ajada.
jawa 350-iga sain mina parima tulemuse 2 käiguga sajani kiirendades
Krt, see juba väheke ulmeline. Keegi matemaatik võiks välja arvutada pöörded sellise kiiruse juures originaalülekannetega.
To Shadow of Me: Mis see parim tulemus siis ajaliselt oli?
Postitused: 389
Teemad: 55
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
`2. käiguga sajani kiirendades???? mul läeb teisega heal juhul 50
Postitused: 2,091
Teemad: 228
Liitus: Sep 2001
Maine:
0
Jup - 5 puhul 2. käik 110 km/h peaks olema u. ligi 9000 p/min kanti olema (varem olen arvutanud). Se on ka juba kontaktsüüte lagi tasapisi.
Maine:
2
cuda, sul jaapani variandi suunatulesid ei vedele? mul hulga asju üle, kui huvitab.
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
to cuda : mis firma spidokas sul on see ja mis maksis ?
Maine:
2
planeta spordile on pakkuda esiporlat ja jaapani variandi tagaporikat. lisaks veel tasakaalu aetud tagaratas uue kummiga ja rihitud esivelg koos uue kummiga. ja esikahvel on ka. tegelt on asju muidugi veel, sest üks terve doonor seisab lisaks garaazhis. paagid, istmed jne jne.
ja muide mina kasutasin ühte 75-kroonist rattaspidokat väga edukalt. miskit ei juhtunud ja ta ei streikinud ka. uskuge või mitte.
Maine:
2
võidusõidu lenks, mis on kahes tükis ja kinnitatakse otse amorditoru külge. heal lapsel mitu nime.