(Seda postitust muudeti viimati: 15-05-2009, 22:19 PM ja muutjaks oli Edel.)
Täna tuli mulle Suur-Sõjamäe teel Lagedi lähistel vastu kallur Kraz. Nii et vahemalt 2 kallur-Kraz-i on Tallinnas ja selle lähiümbruses liikumas.
Kolmandast,rohelise kabiiniga Kraz-kallurist info puudub. Nähtud viimati 3 aastat tagasi.
Paar näidet sellest mis mu isa juures on. Lisaks veel MAZ kraana, pika ja lühikese kabiiniga GAþ 53/ 52 jm.
Bussi tulevik paistab tume, kunagi sõitis Remniku liini.
(15-05-2009, 22:16 PM)EdR Kirjutas: Täna tuli mulle Suur-Sõjamäe teel Lagedi lähistel vastu kallur Kraz. Nii et vahemalt 2 kallur-Kraz-i on Tallinnas ja selle lähiümbruses liikumas.
Kolmandast,rohelise kabiiniga Kraz-kallurist info puudub. Nähtud viimati 3 aastat tagasi.
Neli aastat tagasi liikus haagisega Kraz trassil Männiku karjäär - endise Kadaka turu ala, kus toimus ehitustegevus, ja pilt millel taustaks hiljuti tühjaks põlenud Mustika kaubanduskeskuse ladu.
Nägin täna uuemat Tsaikat vanalinna hoovi keeramas. Hästi kandiline ja suur oli, ning pilte pole sellest siin näinud. Kellele kuulub ja palju tehtud on?
Foorumlast Männikut nägin ka üle pikapika aja
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
(16-05-2009, 17:58 PM)Timm Kirjutas: Teise pildi serval tundub olevat TDT-55(A). Sellest pilti pole?
Otseselt ei ole teinud küll. Neid lintraktoreid suht vähe jäänud alles, see on aga ikka veel vormis ja teeb tööd.
Kui digikas kaasas võin mõne klõpsu teha. Kui küsida võib millest selline soov?
Just sellest ongi - TDT'd on Eestis üsna haruldased, Internetiski kohtab neid vähe. Olen neid töötavaid isendeid üsna kaua otsinud juba, leidnud neid aga üsna vähe.
Käisin mopiga tiirutamas ja nägin palju vanatehnikat. Kõigest kahjuks pilti ei teinud. Mõned vanemad Gaz-id hakkasid silma ja paar linttraktorit oli kah.
Aga tee ääres nägin üht vana bussi. Tundub väga vana olema. Tegin pilti ka. Ja siis kellegil on terve põllu äär masinaid täis.
Buss:
Põkat tehakse vaikselt korda. Linttraktor täisesti töökorras.
Pika kabiinika GAþ-il tuuleklaasist ette poole kõik tuled uued ja plekid värvitud. Peal on volga rool.
Kollane elukas oli naaber hoovi peal. http://fotoalbum.ee/photos/Meigo/sets/748027
Ega Te juhuslikult tollest Vammase teehöövlist pilti teha saa? Paistab too Kohila toodang olevat
(21-05-2009, 19:21 PM)iisak Kirjutas: Põkat tehakse vaikselt korda. Linttraktor täisesti töökorras.
Pika kabiinika GAþ-il tuuleklaasist ette poole kõik tuled uued ja plekid värvitud. Peal on volga rool.
Kollane elukas oli naaber hoovi peal. http://fotoalbum.ee/photos/Meigo/sets/748027