Postitused: 508
Teemad: 25
Liitus: Nov 2003
Maine:
5
Lustisõit oli väga tore, kahjuks jäid huvitavamad eksponaadid garaazinurkadesse ja nii ma ei tea siiamaani, milline see moskvichiga sarnase tagaosaga bmw välja näeb. Oli vist bmw 700.
Suur tänu ka Tõnnile, kes kojusõidul kino tegi ja "maanteepatrullile" kelle me lõpuks üle kavaldasime.
Postitused: 12
Teemad: 0
Liitus: Nov 2008
Maine:
0
18-08-2009, 23:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-08-2009, 23:42 PM ja muutjaks oli
Priit_IZ.)
Vaffa sõit
Kohe bussi sisse astudes meenusid sügisesed kartulivõtud koolis ja mõlkis plekkämber põhjalakummikute ja marati dressiga
Suur tähh veelkord siit kõigile, eriti mõlemale Kubanile
Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Postitused: 145
Teemad: 13
Liitus: Jul 2008
Maine:
0
€£@{@ (/¤%&#¤% !!!
Eile sain auto kätte ka ja ei tea, kas ma unustasin tulla või ma unustasin tulla...
Panen septembri sõidu kohe kalendrisse.
Loodan, et teil oli tore vähemalt
I'd offer you moral support but i have questionable morality
Postitused: 12
Teemad: 0
Liitus: Nov 2008
Maine:
0
(18-08-2009, 23:53 PM)ullivilli Kirjutas: €£@{@ (/¤%&#¤% !!!
Eile sain auto kätte ka ja ei tea, kas ma unustasin tulla või ma unustasin tulla...
Panen septembri sõidu kohe kalendrisse.
Loodan, et teil oli tore vähemalt
Sõit oli tore, aga näituselt oleks oodanud natuke erilisemat tehnikat. No näiteks kasvõi GAI autosi, miilitsa Urali korviga, neliveolist Mosset 410, või siis furgooniga M 430. Samuti oleks tahtnud näha mootorispordiks kohandatud isendeid. Kasvõi Lada VFTS.
Siseruumides oli kergelt öeldes hämar, et masina juures olevat silti oli juba nati raske lugeda.
Poole hinnaga külastuse kohta virisen ilmselt liiga palju
Igatahes mina siitpoolt jään järgmist lustisõitu Saku suunas ootama
Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Postitused: 1,427
Teemad: 215
Liitus: Jun 2004
Maine:
102
Vanatehnika Lustisõit on üritus, mida korraldavad tegelikult osalejad ise. Seega tuleb tänada igaühel iseennast, samuti kõiki neid särasilmseid ja toimekaid inimesi, kes meid endale külla on kutsunud.
Sellel aastal on osalejad olnud nii aktiivsed, et sihtkohtade osas tuli valik teha. Õnneks on lustisõit traditsioon, mida püüame üheskoos elus hoida ka tulevikus. Seega jõuame järjekorras ka nendesse huvitavatesse kohtadesse.
Aitäh osavõtjatele.
Postitused: 145
Teemad: 13
Liitus: Jul 2008
Maine:
0
Loodan lustisõiduks uue summuti saada... praegune otsustas alt ära kaduda.
I'd offer you moral support but i have questionable morality
Postitused: 508
Teemad: 25
Liitus: Nov 2003
Maine:
5
Täna siis Saku Õlletehas.
Väike meeldetuletus.
Postitused: 179
Teemad: 16
Liitus: May 2008
Maine:
0
Tänud korraldajatele taas...jällegi oli põnev üritus kuigi pudeli/purgivillimisliin jäi seekord nägemata ;-(
pubi oli aga jällegi meeldiv üllatus poleks osand nii suurt ja huvitavat küll oodata