Postitused: 6
Teemad: 0
Liitus: Jul 2009
Maine:
0
Tere,
Minul tekkis ka selline mõte et paneks ise ka oma minitraktori tööle .
Kahjuks on ta seisnud u 2-3a ja ei oskagi täpselt mõelda mida seal vahetada ära tuleks .
Proovisin käima panna , aga silindri kohas ,kus käib küünal vinti on ära kulunud ja oleks vaja uut silindri pead (äkki saab türilt ? või sobib mõne teise masina oma sinna ?) Masinal on säde muidu vägev ,aga tundub et vist on süüde vale , et tuld sumpsist välja lööb? ei ole ise selline asjatundija et teaks kohe mida teha .
Kas saaled ja klapid mõjutavad ka masina tööleminekut ?
Tänud abi eest
Robi
Postitused: 254
Teemad: 15
Liitus: May 2006
Maine:
1
03-07-2009, 12:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2009, 12:09 PM ja muutjaks oli
Huck.)
Küünla avas peaks vahepuks sees olema. Ilmselt M18 keemega avasse M14 küünla jaoks. Vähemalt minu masinal on näha puksi krae kui küünal välja keerata. Keskmine treial teeb selle puksi vabalt uue.
Postitused: 603
Teemad: 39
Liitus: Apr 2009
Maine:
10
Pole niiduk korras - aga ikakgi ise seda kasutada ei saa. Paak on kõrgemale tõstetud.
Aga ma soovitan sul selle jalavedru küll ära unustada. See käivitusviis on hukas - mul on hambad ära kulunud. Aga mitte vändal.
Käigud ei taha ikkagi sisse jääda.
Postitused: 1,064
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Mul kuuriall niidukist olemas see ülemine osa,pole vikatit,kui pakub huvi kõlla.
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Esialgu püüan komplektse ja töökorras niiduki otsida, kui tõesti pole saada, siis võibolla saab 2 mitte töökorras olevat hankida, millest saaks ühe kokku. Samas ega ma pole seda niidukit üldse näinudki ja ei tea kuidas ennast õigustab.
Suhteliselt pikk ja tugev vedru peab olema, ei leidnud asenduseks sobivat.
Postitused: 603
Liitus: Apr 2009
Maine:
10
Ma vaatan homme üle mis vedru sinna läheb ja annan teada, mida asenduseks pakun. Selle niidukiga on see värk, et roolisammas tuleb ära keerata teisele poole, muidu ei saa niita - Aga ise pole veel sellega niitnud. Tahaks traktori enne korda saada ja siis vaadata. Äkki aretab veel kuidagi starteri peale.
Aga kuidas sul endal selle traktoriga on?
Kas kõik on ikka korras ja kas käivitub hästi?
Postitused: 137
Liitus: Dec 2008
Maine:
0
omal ka huvi MTZ-05 niiduki vastu, mida olen ainult pildi pealt näinud. Kas keegi on seda ka pikemalt töös kasutanud, kuidagi väga imelik tundus, käib jõuvõtuvõlli otsas, siis mingid raskused ilmselt vibra kompenseerimiseks ja sõrmede asemel latil mingid plekitükid. Kas trakats ka pikemat niitmist kannatab või laguneb laiali? Kunagi väikse tsehhi blokiga kümneid hektareid niidetud, oli küll suht hea käsitlusmugavusega ja töökindel riist