Vaadake, seltsimehed uuniklased (võib vist nii öelda küll), kes aru pole saanud, et mis ja milleks ja mis pagana päralt see teema siin foorumis üldse on jne...
---------------------------------------
Meelelahutus on natuke ka äri. Äri, mis toodab raha selleks, et see raha toodaks omakorda veel paremat meelelahutust. Kas pole ilus mõte?
Ja kui selline meelelahutus tillukesel Hiiumaal enam sealseid elanikke ei huvita, siis kuhu suundub hiidlasest meelelahutuse korraldaja?
- Õigus, mandrile.
No küll te olete taibukad!
Maalapp suurem, Tallinn - oojee, Suurlinn ju! Võimalused suuremad, paremad...
See, et AM foorumi külastajatel on palju sõidukõlbulikke klassikuid (ladad, mossed, volgad, mis-iganes läänlased jne...) tagumiku all, pole ju mingi saladus. Ja nii see vastavasisulise meelelahutusürituse toimumise aeg, koht ja tingimused siin välja hõigati.
Mis selles siis imelikku on? Mis selles siis halba on?
Ja veel....
Ei maksa nüüd kohe nina püsti ajada, et - näe, minu või meie foorumis selline ürituse reklaam ja kas see on ikka sobilik jne... STOP.
Ladaklubi foorumis on kah selline reklaam ja las ta olla. Ongi tore! Seltsis segasem. Võib-olla on mosseklubis kah, ma ei tea ja ei viitsigi kontrollida - nett nigelavõitu

.
Lõpuks siis veel ehk PS pärast pee-essi.
Miks ei võiks rohkem olla selliseid üritusi, kus kõik Eestimaal tegutsevad autoklubid saaksid ühiselt osaleda? Ähhh?
Kui palju sääraseid sõpruskohtumisi aastas üldse toimub?
Isiklikult näen just OK Compostris üsna hea potentsiaaliga orgunnijat sel suunal.
---------------------------------------
Tänud, kes lugeda viitsisid, aru said, mida ma mõtlesin ja üldse vaatavad tulevikku positiivselt, mitte ei kiigu ainult omas toolis.