Postitused: 195
Teemad: 8
Liitus: Oct 2002
Maine:
0
[quote]
Esimene küsimus oleks nende triipude kohta, et mis värvi paksid nad olema musta raami korral. Kas valged, hõbedased või kuldsed. Raam on plaanis
[quote]
Triipude kohta ütlen niipalju, et ise ostsin poest auto triibud (valge lint 10 meetrit ja 6 mm lai ja 35.- rull), triip on originaalis vist peenem, ise ei julge värviga tegema hakata,siis palju jama kui vimka sisse tuleb. Paagi ja porilaudade tegemisel kasutasin fööni abi, mis kleepeka pehmemaks tegi nii et voltima ei hakkaks.
Postitused: 745
Teemad: 44
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
27-11-2003, 23:09 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-05-2005, 23:49 PM ja muutjaks oli
I.A.)
See lindi-mõte päris hea
Kunagi vaja Moskva renoveerimisel
kah siukest linti........see lint võiks lai
olla 3 mm
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
Ise olen triipude ja kirjade tegemiseks kasutanud kahte moodust...
a) lõiganud sobivat värvi klepsust plotteriga kirjad/triibud välja, need peale kleepinud ja pärast kogu detaili koos klepsudega üle lakkinud
b) lõiganud suvalisest klepsust plotteriga kirjad/triibud negatiivis välja, need peale kleepinud ja sabloonina kasutanud. Pärast muidugi klepsud eemaldanud
Ka keerukamate tehasemärkide ja embleemid valmistamine (nii \"kristallkleebiste\" kui ka vesipiltide) ei ole ju mingi eriline keeruline tegevus... ainult on korralikku originaali või veelparem jooniseid/pilti vaja...
Postitused: 135
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
Piltide ülespanemine oleks väga tänuväärne.
Kuid milleks siis seal esihargiplekil need kinnitusaugud on kui seal vesikleeps käis või on mul siis tegemist DKW juppiga:keersilm
Postitused: 135
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
Tekkis siis veel üks küsimus et kas ülemise ketikaitse peal käis pump. Mul seal kinnitusaasad olemas.
Postitused: 239
Teemad: 36
Liitus: Apr 2004
Maine:
1
mu sõbra iz 350 on orginaalis musta värvi ja kuldsete triipudega, kas see tähendab siis, et tal on üks esimesi iz350.