Postitused: 14
Teemad: 3
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
Filtri pealt õhutasin küll, aga pumbas on ikka nii palju õhku, et käiad hullult. Üksi jamad käivitusmootoriga juba nii palju, et küll saab(pendiksid, sidurid jne.), kõik käed jalad tööd täis. Kui nüüd olen pihustite pealt torud lahti ennem keeranud, on terve maailm kütet täis.
Mul on masinal see pump, kus pihusti torud on ringis. Õhutuskork asub seal ringi keskel, aga ma pole kuulnud kedagi seda kasutanud olevat. Korki näed, aga keerata ei saa kuidagi, ruumi lihtsalt ei ole. Tuttav arvas, et see on üks paljudest "vene mõistatustest".
Postitused: 453
Teemad: 16
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
Kui kellegil juhtub olema Tartu või Tallinna kandis müüa T40 starteripoolsele uksele linki, mis käib M10 keermega ja kojamehemootorit, siis võiks teada anda.
Postitused: 289
Teemad: 21
Liitus: Sep 2009
Maine:
5
Kribla mulle enda number PSi. Olemas nii mõnigi jupp
Mina olengi 87 aasta parim väljalase
Postitused: 1,584
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Tekkis ka küsimus, saaks ju katseliselt järgi proovida, aga võtab aega.
Kas reversi hammasrattad saab kätte ilma sidurivõlli liigutamata. Nimelt vaja vahetada vasakpoolsel, lühikese võlli otsas oleval laagrid.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Maine:
28
Näib, et tuleb ikka ise katseliselt teada saada. Kas tõesti on kõigil juba läänerondid õuenurgas?
Maine:
28
Teada sain.
Postitused: 685
Teemad: 72
Liitus: Apr 2005
Maine:
6
Vahel üks küsimus generaatori kohta:
nimelt lõpetas asjandus laadimise ära, ampermeeter ei näita ja massi tuli põleb.
Millest peaks alustama probleemi väljaselgitamisel? Äkki mingi elektroonikavidin läbi kõrbenud?
Postitused: 208
Teemad: 22
Liitus: Nov 2008
Maine:
0
Mitte pole meeles kas siis kui kaitsme välja lööb. Selle valge nupukese armatuuris kas siis lõpetas ampermeeter ka töölepingu kui jah siis võib viga seal peituda.
Postitused: 16
Teemad: 4
Liitus: Feb 2009
Maine:
0
Tere tülitan teid kah ühe küsimusega starteri kohta. Nimelt mulle väideti, et MTZ-i starter sobib t-40 le. Kas see väide on tõene või väär? Ette tänades.
Postitused: 1,229
Teemad: 80
Liitus: May 2007
Maine:
20
Peale sidurikotta mineva osa ära vahetamist sobib küll.
Maine:
0
Ilmad hakkavad külmemaks minema ja õnnestus saada see jahutusventilaatori kate. Kas neid katteid on mitmesuguseid? Kas need katted käivad kaitsevõre ja rihmaratta vahele või siis lihtsalt kaitsevõre peale väljast poolt. Lugesin ,et T-40 tel on jahutusventilaatori kiiruse reguleerimine õliga. Hetkel ei saa vaatama minna , kas see on kõigil nii või on see eksisteeris ainult esimeste T-40 te juures nagu ka õlijahutuse väljalülitamise kraan.
Postitused: 10,734
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
129
Kas pikal mootoril käib teistsugune kate, kui kahesilindrilisel? Neil käib jahutust piirav ketas hoopis pärast ventilaatorit, õhukojas...
Seda õli viskoossuse muutuse pealt käivat ventilaatorit ei ole mina küll näinud, kuid kuulnud (ja lugenud) küll. Kahtlen selle sõlme töökindluses, teades Vene "täpsust" detailide valmistamisel.
Maine:
20
Huvitav, et 93 aasta T-25-l käiks see nagu ikka võre peale/asemel - kuidas maitseb. Kui meelde jääb võin üritada enda eksemplarid pildile püüda.
Maine:
0
Kas need ventilaatori katted on T-25 ja T-40 erinevad? Mingisuguse ma sain oli sinist värvi ( siniseid T-25 pole ma näinud) Siniseid T-40 olen näinud. Lihtsalt sellepärast uurin ,et ega igast suvalist plekitükki pole mõistlik igalepoole toppida ja tahaks ,et õige asi õiges kohas oleks.
Maine:
20
Tee sellest siis ise pilt. Plekke oli ka helerohelisi, punaseid, kollaseid - mida iganes. Ilmselt tootis neid mingisugune kolhoos-sovhoos kah.
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Apr 2011
Maine:
0
Kas oskab keegi ütelda, mis number laagrid on T-40AM-i külgkarbis lühikesel võllil, mille otsas ratas on.