Postitused: 223
Teemad: 38
Liitus: Feb 2003
Maine:
0
Sõber kiitles et tal oli kunagi 500-ne Java ning et on olemas ka 1000 cm Java. Hakkasin natuke kahtlema.500 olevat krossikas olnud.
Miks need puud alati vale koha peal on?
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
kas see eelviimane piaks kujutama mingit triali ratst? või krossikat? ma mõtsin lissalt et nagu kaal on megaväike viieasaja kohta ja ülekanne on siuke eriti aeglane
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Maine:
0
aa okei... igastahes on need ikka igasuguseid stiili ülemisi piire ületavad rattad mumeelest... ma mõtlen neid vanemaid... ja nasa kas söeraja omadel olid mingid suusataolised asjad külgedel kaa... olen nagu mingeid pilte näinud
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 2,091
Teemad: 228
Liitus: Sep 2001
Maine:
0
Suusamoodi \"asjad\" olid minuteada ka igapäevatsiklistidele ette nähtud, kes talved läbi kulgesid lumistes oludes (külgkorvile suusk, soolotsiklile külgedele jne). Võistlusratastel justkui pole trehvanud nägema.
Maine:
0
okei tänud info eest.. lissalt ma nägin kuskil mingit säärast pilti, kuspeal minumeelest oli võistlusolikord ja mehike libises küljel suusa abiga läbi kurvi...rahvas vaatas piirde tagant suure huviga
ilmselt oleks ise ka vaadand
Postitused: 745
Teemad: 44
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
1000 cm3 Jawa on küll väheusutav,aga mine tea..:wow
Postitused: 992
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
11
Need sääl piltidel paistavad 4T -d olevat, kirjad ka : OHV ja OHC. On see nii?
Kas Politseil ei olnud 500 ccm 2T 2-e silindriga Jawat?
Arrogance diminishes wisdom !
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
kas äkki ei aeta sassi cz 500 -sega ? mis on ju tegelt 380 cm3 vms ? ehk eksin
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Politseil oli olnud valged 500 uut tüüpi Jawad. Kasutati eskort ratastena. Meie jaoskonnas oli ka kaks tükki olnud. Läksin siis asja kunagi uurima ja tahtsin ühte ära osta. Õeldi, et on täitsa olemas aga müüa saab ainult oksioniga. Riigivara ju. Palusin vaadata. Ei näidatud mulle neid. Õeldi ,et enne pole mõtet näidatata, kui müügiluba käes. Seada pole siiani saadud. Kui ma ükskord uuesti läksin vastati et ära viidud Tallinna lattu.
Postitused: 223
Teemad: 38
Liitus: Feb 2003
Maine:
0
aga 1000 cm ei ole siis keegi kuulnud või?
Miks need puud alati vale koha peal on?
Postitused: 2,091
Teemad: 228
Liitus: Sep 2001
Maine:
0
Kuulnud olen peamiselt 500 cm3 Jawast. Iz oli esimesi ~1200cc
Postitused: 18
Teemad: 1
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
Minuteada peaks Eestis olema kusagil 500-ne Jawa söeraja sikkel. Nimelt kunagisel vene ajal oli mu isal see olemas.Sai isegi selle riistapu peal mängitud. Aga ära tõmmati.