palju ta selle komanda kolvirõngaga sisse võttab kah?:duh
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
kolm rõngast ei anna sellele mootorile midagi juurde. pigem vastupidi.
hmm..klaabu..ära nyyd midagi pahax mpane aga võibla see jutt ei ole tõsi aga ...minu klassivend treis metallitrei pingipeal..omale..3 kolvirõnga koha...ja masinal pidavat minema kompressioon paremax ning minek..aga ma ei tea..kas see tõsi on..aga muidu doktorms...palju masina max kiirus on?...ja aitäh..tevalos mulle skeemi andmise eest:bounce
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
pole ju midagi pahaks panna.
aga kunagi sai seda teemat ka lahatud ja tundus, et hõõrdetakistus saab määravaks.
aga et asi konkreetsem oleks, siis doktorsm: ehk saaks su mopil kompressiooni mõõta? olen ise sellisest infost väga huvitatud. võtaks ühe sama läbisõiduga kaherõngalise mopi kõrvale ja teeks sellist pinnapealset uuringut. nõus?
ehk jagaksid tarkusi ja ytleks kuidas sa need suunatuled panid, kuidas yhendasid, kust vool jne jne jne
Suunatulede paigalduseks,et need vilguks,
tuleb relee vahele panna.Ma ei näe mõtet
mopile suunatulede paigaldamisel:smug
3-rõngas suurendab hõõrdumist,mootor ei lähe võibolla enam nii hästa pöördesse,jne.See pikk iste ei sobi kohe mitte sinna!
Voolu võtsin pingeregulaatorilt, piduritule otsa alt. Lisaks panin ka veel kaks suurt (2x1000uF) kondet, muidu jäi voolu väheks. Suunareleeks panin moditud 12V PC905 (vist oli selline markeering) oma. Kahele kondele lisaks on soovitav piduritulele vahele teha ka lisa pingeregulaator, kuna suuna kustumise hetkel tõuseb pinge üle 6V.
To Tegija: suunad igati praktilised asjad. Ei pea käega vehkima linnas. Ja pikk iste on minuarvates tunduvalt parem, kui see originaal kitsesadul ning loomulikult saab pika istmega ka sõbra või tüdriku punktis A punkti B toimetada. 3 rõngaga läheb pöördesse sama hästi kui enne (tuntavat vahet ei ole).
Sumpat on pikemaks tehtud tõesti. See peamiselt selleks, et suunatuld ja istet ära ei tossutaks, samas sai ka kaks tagumist sõela välja visatud... aga üldujuhul ei ole soovitav neid sõelu seal niisama välja lõhkuda, kuna ikkagi asi sinna mõeldud (ära võttes mõnu hääl tuleb küll, aga tõmme kaob - õiged vastusurved kaovad ära)