Millist mobiil telefoni osta ?

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: korgits
Seda jah ...ja juba käisin gps endale vaatamas ..ja valik on niiiiiiiiiiiiiiiiiiii suuur :o ,et jah
Tuleb endale esmalt selgeks teha kas tahad Garninit, Magellanit või mõnd kolmandat. Seejärel vaadata, mis hinnaklassi aparaat peaks jääma.
Seejärel vaata millised mudelid hinnvahemiku mahuvad ja Gramini puhul webi võrdlema. Seal sihuke tore funktsioon nagu \"produsct comparison\".
http://www.garmin.com/marine/compare.jsp
Väga abiks ja mul aitas küll sobiva välja valida.Smile

OÜ Green Oval

MTÜ Eesti Land Roveri Klubi

Kristjan (+372)5010599

Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Vasta

ma soovitan nokia 6310i-dWinkCool

Bmw 750 ILA Highline 1992
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: k2rpman

põhjendad äkki miks sest sinu suguseid soovitajaid on palju kes on kuskilt kuulnud et see on lahe telefon ja kõik ........on sul endal selle telefoniga kogemusi?
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: korgits

põhjendad äkki miks sest sinu suguseid soovitajaid on palju kes on kuskilt kuulnud et see on lahe telefon ja kõik ........on sul endal selle telefoniga kogemusi?
see telefon on sarnane 5110 hea lihtne lollikindel ja vastu pidav. teised telefonid on lihtsalt nõrgaks jäänud

enda kogemustest võin soovitada 6310i-d,
5110(mida hetkel isegi kasutan sest teised telefonid on maha kukkudes lolliks / katki läinud) ericsson t39m ka väga hea ja vastupidav

Vasta

see telefon on sarnane 5110 hea lihtne lollikindel ja vastu pidav. teised telefonid on lihtsalt nõrgaks jäänud

enda kogemustest võin soovitada 6310i-d,
5110(mida hetkel isegi kasutan sest teised telefonid on maha kukkudes lolliks / katki läinud) ericsson t39m ka väga hea ja vastupidav

nokia 5110 ei ole samasugune nagu 6310 !
6310 kõige lähim sugulane on 6210 nad on ehitatud samal põhimõttel ning ideeliselt peaks ka sama vastu pidav olema Big Grin
Vasta

5110 aretati 6110
6110 aretati 6210
6210 aretati 6310
6310 aretati 6310i

M: Skoda Felicia 1995 osadena.
Vasta

tegelt soovitan 8310-et kaa , ise kasutan hetkel ja olen ülimalt rahul .
AGA probleem on selles et kui läksin linna poodidesse seda telefoni ostma(uut), siis ei olnud kuskil sellist isendit ja tuli kasutatud telefon ostaSad

Vasta

tegelt soovitan 8310-et kaa , ise kasutan hetkel ja olen ülimalt rahul .
AGA probleem on selles et kui läksin linna poodidesse seda telefoni ostma(uut), siis ei olnud kuskil sellist isendit ja tuli kasutatud telefon ostaSad

ojah.....8310 on ka saast ....probleem on/off nupuga ..kui liiga kõvasti vajutad siis keerad teleoni nii peesse et ei saa parandada....ning telefon kardab kukkumist väga ....ning niiskus on ka talle yks suur vaenlane Big Grin
Vasta

Tsitaat:telefon kardab kukkumist väga ....ning niiskus on ka talle yks suur vaenlane

ma arvan et see käib paljude telefonide kohta Smile

M: Skoda Felicia 1995 osadena.
Vasta

jap .....enamuste telefonide kohta ...aga ma nyyd otsin endale nokia 6250 Big Grin hulle telliskivi miinused oleks see et temale ei myyda mitte midagi eestis ...korpuseid ega akusi Sad
aga enda aretustega saab need miinused ka kõrvaldatud Big Grin
Vasta

Mismoodi sa ise mobiilile korpuse aretad:???
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Hõljuk
Mismoodi sa ise mobiilile korpuse aretad:???

eh...teen vana korpuse korda ....mõrad sulatan kinni .......jne
Vasta

SelgeBig GrinMuide,soovitan börsi lugeda,ehk leiad sellise rikkega telefoni näiteks osadeks või lihtsalt leiad omale uue korpuse,aku vms,väike tõenäosus ikka on :keersilm
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Hõljuk
SelgeBig GrinMuide,soovitan börsi lugeda,ehk leiad sellise rikkega telefoni näiteks osadeks või lihtsalt leiad omale uue korpuse,aku vms,väike tõenäosus ikka on :keersilm

ma ostsin endale tavalise aku mis sobib 5110 ja 6210 ning 6310 telefonile ning võtsin elemendid sealt välja ja panin enda 6250 telefoni aku sisse need elemendid ja nyyd ongi uus aku mul olemas Big Grin
ning korpus on suht hästi kokku lapitud Wink
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne