Postitused: 5,307
Teemad: 74
Liitus: Oct 2011
Maine:
132
16-09-2012, 20:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-09-2012, 20:30 PM ja muutjaks oli
mlsluik.)
Kui kellegil on üle jäänud auto millel numbrimärgilt võib leida tähekombinatsiooni MEL siis võtke ühendust, ehk saab kaubale. Ostan vaid numbri. Ehk siis arkist tuleks loovutada number ja soovikorral siis endale uus number võtta...
Lugupidamisega
Meelis
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 2,453
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
31
Kunagi läbitud teema. Numbri endale saamiseks peab auto enda nimele kirjutama, seejärel uue numbri võtma ning õige omaniku nimele tagasi kirjutama. Suht. kallis ettevõtmine, 2 omanikuvahetust, numbrivahetus + tasu numbri eest jne... Praeguste ARK-i hindade juures päris kallis lõbu.
Võibolla mõtekam mingi sobiva numbriga arvel olev ront osta, et number endale ja edasi metalli. Siis saaks 1 omanikuvahetusega hakkama.
Aga edu! Numbrit kahjuks pakkuda pole.
Postitused: 2,453
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
31
16-09-2012, 21:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-09-2012, 21:44 PM ja muutjaks oli
mossepower.)
Meil oli alguses sama idee, aga Pärnu ja ka Viljandi ARK leidis, et mina saan numbri loovutada ARK-ile, aga teine isik seda otse omale ei saa. St. peaks pärast minu loovutamist ostma soovitud kombinatsiooni üksikkorras valmistatud -tüüp A1 (444LAL).(7000.- eek). Lisaks proovisime kirjutada avalduse, et soovin sellistel ja sellistel põhjustel antud kombinatsiooniga numbrimärgi loovutada antud isikule, aga leiti et nii ikka ei saa.
Võibolla kui oleks tutvusi ARK-is saaks ka kuidagi ära rääkida. Võõrastesse/tavainimestesse sealses asutuses suhtutakse ikka üsna ülbelt/üleolevalt ning mingit vastutulelikkust väga loota pole. Nt. mulle soovitas samal korral Pärnu ARK-i töötaja oma mosse(millel see number oli) üldsegi vanarauda viia, mitte siin mingeid numbrivahetusi üritada.
Võibolla vahepeal miski seadusemuudatused vms. tehtud, et saab ka loovutada teisele inimesele, 3-4 aastat tagasi igaljuhul ei saanud.