Sõdurite vormi on üsna raske tuvastada. Oleks nagu Saksa sinelite moodi? Huvitav, et kellelgi ei paista relva kaasas olevat. Igatahes tundub, et lennuk on maandunud seisvate mootoritega. Maandumiskoht ka huvitav - ilus lage ja ühtlaselt tasane väli. Mingi jäätunud veekogu äkki?
Üks hää saade oli - http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=132893
Vastused mitmele, ka selles rubriigis esinenud küsimusele.
Ainult oleks võinud palju pikem olla!
kahjuks mitte. vähemalt juhul, kui ei ole viidatud saiti sisse loginud.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
äi põle sääl vigu suurt kedagist. pigem leht seuke, kuhu linkides sisse ei saa. mina näen nii kodus kui töök noid pilta nõnna, et algupärasest lingis võtan parema hiirega propertis ja säält kopin aadressi ja selle siis pasten aadressribale ja pilt ees nigu niksti.
täpselt sama aadressi siin postituses vasemba hiirega mudides ei toimu muud kui saab veateate.
Samsin. mis aastast see viimane foto pärineb? Ootamatult kargas mälusopist välja pilt vanadest marsadest ja nende peatusest... ja nüüd mõtlen ennast ogaraks, mis aastal see võis olla... ise olen 1964 väljalase.
Mõni pilt siis lähiminevikust. Moskva 1987. Sugulane väisas suure kodumaa pealinna ja tegi mõned klõpsud.
Vähe kõvemate tegelinskite autod siis.Huvitav et Volga kapotil oleks justkui vene trikoloor aga värvid vahetuses.Kõige tähtsam info aga ikkagi hoone katusel "Коммунизм победит!
Sellel pildil miskit venelaste omalooming.Tolle aja kohta muidugi täiesti ulmeline disain !
(08-02-2013, 23:05 PM)Ishijupp Kirjutas: Samsin. mis aastast see viimane foto pärineb? Ootamatult kargas mälusopist välja pilt vanadest marsadest ja nende peatusest... ja nüüd mõtlen ennast ogaraks, mis aastal see võis olla... ise olen 1964 väljalase.
vötsid sönad suust!
samsini vastust ootamata,vaadates pilti,pakun et 1970 (vöi 1969-1971) sest Sipsiku (sünd.19.03.1961) nimeline pood on juba olemas. Ja "kutsika" peatus kah veel säälsamas,vastasküljel "Viruvärava" toidupood,ning taksod kah veel vanad.