Postitused: 198
Teemad: 67
Liitus: Aug 2012
Maine:
2
Tänan, kass!
Aga...aga... teised? Kas keegi ei oska midagigi öelda/arvata/oletada? Ei oska nagu detailsemaid fotosid kah välja mõelda kui olemasolevad seda on..
Turvaline sõidukite hoiustamine
www.hoiupark.ee
Postitused: 5,044
Teemad: 210
Liitus: Mar 2005
Maine:
161
18-09-2012, 22:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-09-2012, 22:57 PM ja muutjaks oli
kass.)
Pole tänu väärt!
Eks kalkunid ja kassid ongi paremad arvajad, midagi pole parata. Võta kassi juttu kui rahva häält, tüübid on üldiselt passiivsed ja küsimine pole kergete killast.
Esimene naiste inglane? kannab lausa vesipildi kujul vastust raamikaelal aga ei tule midagi tuttavat ette, inglasi üldse eriti ei tea, ainult suuremate tuntumate sümboolikat. Viimane ratas tõenäoliselt ikka tema oma.
Rummusiseste käikudega tagaratas peaks olema pealesõja toodang ja toodud raamidega kokku ei klapi.
Simsoni silt raamil on huvitav, pole sellist lihtsakoelist väikest sildikest näinud, midagi peaks seal ülevalpool ka käima, segane värk, silt ka kodukootud välimusega veidi. Sellise kodardusega ketiratast olen ka näinud aga nagu ikka, ei koida, kus ja mis...
Ülejäänus 2 raami ka rasked pähklid, pole kusagilt kinni hakata, tüüpilised tavarattad...
Seda kõike ma juba kirjutasin, mäletan küll.
Ksf! Toomasp vana Simson peaks olema Kurtnas Mootorratta muuseumis väljas kui ma ei eksi. Toomas ise siin kirjutama ei kipu, ei oma piisavalt esinemisvajadust ega edevust.
Kas nr. 2 meestekal raaminumbrit ei ole? Ketiratas ja pedaal nõukogude perioodist...
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
15-12-2012, 21:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-12-2012, 21:31 PM ja muutjaks oli
kopraonu.)
Number 2 on väga sarnane oma olemuselt ja detailidelt väga sarnane sellele tundmatule loomale minu käes,mida keegi siiani pole suutnud ära tuvastada.
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Kas kodanik Rimsil on see tundmatu loom nr 2 veel alles või juba vaba müügis ära realiseeritud?