11-01-2004, 21:19 PM
\"siin me oleme\" muhk on mul sõbra kadunud vanaisa oma ja ka müügis krõbeda hinnaga :rull
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: nymmik
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: 13piisabKunagi oli mõte just HOT-ROD ehitada ning otsisin materjali kokku, kui aga selle eksamplari leidsin tekkisid teised vaated Kuigi jah hot-rodi pole ka veel päris peast visanud. Mul nüüd kokku 4 masinat kaks neist norm seisus ja kaks ainult doonoriks, heal juhul saan mõlemad valmis nii 1 originaali kui 1 HOT-ROD\'i. Aga algust teen originaal korra taastamisega. Aga värvi kohta ootan ettepanekuid, kuna see hall-helesinine on selline hiireke. Mõte käis et teeks samasuguse nagu \"siin me oleme\" filmis tähed tiivale ja puha
SR foorumis vaatasin, et tahad (\'65aasta masina!) kollaseks/punaseks värvida
selline värv kisub ju juba hot-rodinduse poole - ning sinna juurde ei käi sünkroniseerimata käigukast ning antud V-mootor Ise jätaks küll samasuguseks \"galuboi\"ks (ilma zhargoonita!), segaks värvi sisse ka matistit - et ikka \"hõng\" säiliks. Suvel sõidaks sellisega ikka väga meelsasti (isegi maanteel!)!
mõned kuud tagasi põrkasin originaalvärvi all(?) muhu otsa. Vot see on juba midagi (kuigi teema lõpus antakse selle \"100%orig\" pihta ka tuld).
sooviks siis hella muhu-paitamist - ära vanakesele liiga tee
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mighty tonkatäpselt minu mõtted! Matim värv.
mina pakuks välja : Heleroheline,helesinine,sinakas-hall
Sm. Tasku Kirjutas:Tahtsin veelkord foorumi seltskonnale meenutada asjaolu, et autode hoidmine õues, eriti muru peal ja ületalve, lõpeb põhja- ja küljeplekkidele täieliku hävinguga. Paar aastat tagasi Kaberneemes oli juhtum ühe VW 1300-ga, kus suve hakul auto omanik ei saanud enam pihta, kas auto on vajunud maasse või hoopis maa on selle koha pealt ootamatult tõusnud......Selle vältimiseks aitab vanade, näiteks seinalaudade muru peale ritta seadmisest. Aga sellest oli meil Su õue peal juttu ka! Ja edu Muhu-ga!Jep, sellest oli juttu aga nagu näitasin, siis niiske garaaz oli samuti juba oma töö teinud. Aga taastatav lapsuke on mul ilusasti ära pandud.
Lugupidamisega
Sm. Tasku
Gaz-21, Gaz-24, Gaz-51