Postitused: 1,442
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
Ilma haagiseta vedukid on jubedad püssid muidugi, ei oskagi hetkel arvata, mis nende massi/hj suhe võiks olla.
Eks juhid elavad end välja ka, kui mingi jupi maad saab sõita ilma käruta. Rekkade ringrajasari olla välja kasvanud sellest, kui mingite võidusõidutiimide veokajuhid vabal ajal ja võimalusel rajale lipsasid, üksteiselt mõõtu võtma.:yes
Postitused: 223
Teemad: 38
Liitus: Feb 2003
Maine:
0
Tartumaal kimab üks tõsine rekkamees Muksu ringi rohelise Ivecoga.Olen temaga sõitnud ja enam ma sinna kabiini koos temaga ei kipu eriti... :yes
Miks need puud alati vale koha peal on?
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
hmm.. minu mäletamist mööda oli see kamaz dakari rallil pikalt pikalt ees kuni sai disklafi selle eest, et avastati, et mees kulges enamus \'\'kõrberallit\'\' mööda maanteed, mis on üsna rangelt keelatud...
on alles mehed :smug
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 138
Teemad: 20
Liitus: Aug 2002
Maine:
0
See 2003 Kamaz on päris euroopaliku välimusega juba ju. Ja nagu näha on ta saand ka ABS-jarrut. Mnjaa, asi areneb. Üks asi ainult huvitab palju seal venelaste enda tehnikat peal on ja palju läänest sisseostetud.
on suurega, täh palja veduriga päris lust sõita. Rahulikult, 4 käiguga, vaikselt kohapealt ära libisedes, on sul suht ruttu juba 70km/h käes, ja mis muret on siis veel rida vahetada või muid trikke teha, kui kedagi jalus pole, ja kõik selja tagant imeliku näoga vahivad. Kuid üks tõsiasi ka. Kasvõi näiteks, hakkad Tammsaare juurest sõidukaga mööda teist rida elu eest järvevana kaudu lasna pressima, siis tavaliselt 1 reas olev veoauto on tavaliselt ikka 1 reas liikudes enne sind seal. Reedeti tuleb see tendens eriti hästi välja.:yes
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
mnjah... kah huvitav idee, aga millegipärast arvan ma et sealt ei tule mõnda tehnika ja disaini imet, kui siis on mõni lääne sõiduk 1:1 maha tehtud nagu see nn. venelaste hummer
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]