Postitused: 445
Teemad: 71
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
Aga kui ma ei taha oma liikurit viia ei vanarauda ega romulasse ja lihtsalt maha võtta arvelt? Mulle äkki meeldib, et ta mul aianurgas vedeleb ja lapsed saavad seal sees mängida. Mul on isegi üks vana fordinäru minu nimel mida tegelikult ei eksisteeri enam. Peaks minema arki ja proovima mis nad räägivad seal. Kui väga vinguma hakkavad siis on mul tegelikult romustamis tõend ka olemas.
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
20-07-2013, 11:58 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-07-2013, 12:06 PM ja muutjaks oli
h2rra.)
(20-07-2013, 10:02 AM)moto-onu Kirjutas: Aga kui ma ei taha oma liikurit viia ei vanarauda ega romulasse ja lihtsalt maha võtta arvelt? Mulle äkki meeldib, et ta mul aianurgas vedeleb ja lapsed saavad seal sees mängida. Mul on isegi üks vana fordinäru minu nimel mida tegelikult ei eksisteeri enam. Peaks minema arki ja proovima mis nad räägivad seal. Kui väga vinguma hakkavad siis on mul tegelikult romustamis tõend ka olemas.
Ära torgi "sitta"... s i t t läheb haisema, kui liigutad ja kooriku pealt lõhud. Ise kutsud ju siis "kärbsed" endale kallale.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 6,881
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Jätke see kisklemine, keskendume arveloleku ja kindlustamise probleemidele!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 730
Teemad: 323
Liitus: Feb 2006
Maine:
7
[quote='phyl' pid='315913' dateline='1374479371']
Mine per..se oma vaginia grupi alamõõduliste diislite ülistamisega. Ma isegi ei viitsinud su teooriasse süüvida.
Mul on 5,7D 33 aastat vana ameerika kastikas, loomalikult V8. Haapsalus ABCS käies oli keskmine kulu 9l sajale. Ja powerit liikuda, nii täis kui ka tühilastis on isegi hõreda mootoriga , nii et tapab. Kilovatsi aga pole sel mootoril mitte midagi, 89 ehk oli. Kuid töömahust tulenevalt on väänet. See on tore asi. See on see mis edasi viib. Oma kilovatte võite te teoretiseerida palju tahate lõpuks loeb ikkagi vääne. Suvaline vana transitisaast on oma 2,5td mootori juures ikka väga jõetu käkk mis on alati tarbinud sama palju kütet kui poole suurem mootor. Ei olnud tal küttekulu ega mineku mõttes sellest väiksusest ja turbost si..gi kasu. Transiti omanike tean mitmeid ja kuludest ja minekustest on vesteldud sel teemal nendega palju, plus palju kirumist sel teemal.
Selline kepikastiga vaginia grupi 1,6-1,9 d on ikka väga nõrk mootor töömahuga mootori kõrval. Sa pead teda normaalse liikumisvõime nimel suht palju peenestama. Siis ongi see müratase ja muu jama. Ma pole elus ühtegi autot rohkem jälestanud kui 1,6d golfi. Salongis on selline plagin alati neil sees et ma keeldun pikka maad kõrvalistmel sõitma, veel vähem linnas.
Kui tahate väikestest diislitest rääkida siis rääkige pigem Citroeni 2,1 TD mootorist millel on kolm klappi silindrisse ja vägagi eeskujulik turbo. Mootoriplaginat nagu vaginial ei ole. Mootor podiseb omaette erilise summutatud häälega ja pole diisli kohta mitte paha. Kilovatti on sellel 81 ja väänet väga palju. Esimest korda oli tegu nii edumeelse diisliga euroopas kus kõrvuti tootes 1990 aastal oli diislil vaata et parem minek samal mudelil kuis seda bensukal. Bensukas oli 2,0 ja 89 kw, diisel 2,1 td ja 81 kw. Autode mass ja varustus sama, käigukast sama. Bensukaga täpselt sama terav minek, küttekulu pikal maal vaid 5l sajale ja linnas 6,5-7. Bensukas aga maanteel 6-7 linnas 8-9. Seal maal võite rääkida alles turbost ja diislist ja muust asjast. vagini grupp pole diislil mingist 3 või 4 klapsi tehnikast siis veel undki näinud. 4 klapilised diislid tekkisid neil seal ikka väga hilja....
http://www.motoristiklubi.eu : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!
Postitused: 364
Teemad: 21
Liitus: Feb 2011
Kuna asi on viimased paar lehekülhe läinud algteemast väga kaugele, siis ehk moded splitivad selle teema ära ja jätavad algteemasse Toompeale mineku ja riigi pööramise
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(22-07-2013, 17:05 PM)Külahull Kirjutas: ... ehk moded splitivad selle teema ära ja jätavad algteemasse Toompeale mineku ja riigi pööramise
"Riigipöörajatele" annaks väikese koduse ülesande:
Otsida ajaloost välja võimalikult palju riigipööramisi ja vastata mõnele küsimusele:
a) Kui paljud pööramised on õnnestunud?
b) Mis on saanud ebaõnnestunud pöörajatest?
c) Mis on saanud õnnestunud pöörajatest(enamusest)?
d) Mis on saanud rahvast ja majandusest peale pööramist? Ehk mis sellest kõigest tolku on olnud?
Kui need küsimused on vastatud, võite "pööramisest" edasi pajatada ... kui enam tahtmist on...
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Maine:
46
(22-07-2013, 21:11 PM)maitus Kirjutas: Ma küsiksin ainult punkti d) kohta..., et mis saab rahvast ja majandusest kui midagi ette ei võta??? Ja millest oleks tolku???
Mis saab kui midagi ette ei võeta? Loe Orwelli "1984".
Mis saab kui võetakse? Loe Orwelli "Loomade farmi".
See härrasmees jagas üldiselt asja...
Millest oleks tolku? Kui teaksin, hakkaksin Messiaseks, võtaksin oma rahva sappa ja hakkaksin läbi mere priiusemaale minema...
Paraku kaldun rohkem ishiase kui messiase poole...
Postitused: 245
Teemad: 51
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Samas saan ma aru, et auto lammutamine VÕIB olla keskkonnale ohtlik tegevus kui seda ei tehta õigesti, a la õlidest vabanemine, juhtmete põletamine jne. Samas tuleks siis oma auto hooldus siis ju ka keelata sel juhul... kurat lambipirni vahetus või vanaema kellraadio patarei vahetus samamoodi!
M: Skoda Felicia 1995 osadena.
Postitused: 772
Teemad: 12
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
(24-07-2013, 19:50 PM)mighty tonka Kirjutas: Samas saan ma aru, et auto lammutamine VÕIB olla keskkonnale ohtlik tegevus kui seda ei tehta õigesti, a la õlidest vabanemine, juhtmete põletamine jne. Samas tuleks siis oma auto hooldus siis ju ka keelata sel juhul... kurat lambipirni vahetus või vanaema kellraadio patarei vahetus samamoodi!
Jahh ... kuskil on alati inimesed, kes teavad omaarust paremini, mida teine tohib teha ja mida mitte...
Siinkohal oleks paslik tuletada meelde üht juku anekdooti:
Väiksel jukul tuleb öösel pissihäda peale. Tõuseb üles, läheb käib ära ning tagasi oma toa poole tatsates paelub äkki tema tähelepanu vanemate magamistoa lahtise ukse vahelt paistev valgusvihk. Astub lähemale ja jälgib mõndaaega magamistoas toimuvat aktsiooni, tatsab siis oma toa poole edasi omaette porisedes "Ja Sellised inimesed keelavad mul nina nokkida..."
`73 Hanomag-Henschel F46KA
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Sõbrapioss otsib oma talusse põllurallikat ja ega eestist pole mõtet võtta.... tuleb jälle Soomest tuuma hakata... ja mida siisneed seaduseloojad saavutavad? Ütleme otse ja ausalt, et asi on ikkagi R A H A S , mis on rahva taskust tarvis kätte saada käskude ja keeldudega.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Maine:
46
(24-07-2013, 20:36 PM)korvimees Kirjutas: Jahh ... kuskil on alati inimesed, kes teavad omaarust paremini, mida teine tohib teha ja mida mitte...
... ja reeglina pole nad elu sees midagi pliiatsist raskemat ega mustemat käes hoidnud... Aga ikka teavad!
Postitused: 4,434
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
(25-07-2013, 00:19 AM)maitus Kirjutas: Nõukaajal olid ka autojupid defitsiit ja vast kõik mäletavad mis toimus- ärandamine oli igapäevane nähtus....ja hommikuti avastati väga tihti, et autol pole rattaid all ja klaase ees- seda paremal juhul.
Liikus mingi jutt, et hüpati rõdult auto katusele ja teine mees püüdis esiklaasi kapotipeal kinni.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 500
Teemad: 1
Liitus: Nov 2003
Maine:
3
Või siis kahe mehe ja kahe peldikupumbaga tõmmati klaas eest ära.