17-11-2013, 21:14 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-11-2013, 21:15 PM ja muutjaks oli kass.)
Oi-oi! Oi oi oi
(18-11-2013, 00:50 AM)urmet48 Kirjutas: Et kuidas hiidlased türalaste jalgratta muusjumi käisid avastamas. Solgipütt oli hoovis, kuid inimesi ei kuskil
Ju siis oli vaja. Pidin Võhmas kaine poiss olema ja üle pitsi ei nuusutanud. Mine tea,poisid järsku teeääres passivad ja tahavad proovi võtta,hakka siis nendega jantima. Kuigi mulle meeldib teiste kulul napsu võtta,no seekord polnud lihtsalt võimalik. Olen liitunud alkohalivastase võitlusega ,seega alkohol tuleb hävitada!
Ja oleks hea meelega sõpradega liitunud.....no mis teha....
Peremees tahtis mulle isegi särgi tasku kallata,et võta aga kaasa.......aga kartsin,et järsku ei jooksegi teksariidest särgi taskust läbi.......kodus pole ka kedagi,kes mind kummuli keeraks,et sisu kätte saaks..... Ah,las kass räägib edasi....
Ksf! Illi123-l on uus vanasõiduk, mingi "Haa-guuz" vms, kas on DKW või Wanderer, mina ei teagi, autosid ei tunne, aga auto-unioni rõngad on ees ja taga, vb siis ehk mingi Horch lausa...
Vähemalt peaaegu. Nüüd marss, marss, hiiri püüdma, siis kaovad viimasedki jäägid vereringest. Kinnipüütud hiired tuleb kõik ära süüa, see aitab paremini kui G:N või Rotsk, oma kogemus...
Seda tõi ta ka kuskilt tagapoolt ruumist,oli teine külmaks aetud ja õite magusa maitsega..... Lasi veel pudelitelt ennem lurtsti punnid pealt. Täitsa talupoegade moodi...... mulle meeldis. Alles see ju oli,kui me kõik ühest mollist sõime ja jõime... Vanu aegu hea meenutada....
![[Pilt: 230057815a5486_o.jpg]](http://static2.nagi.ee/i/p/920/23/230057815a5486_o.jpg)