Postitused: 1,167
Teemad: 87
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
Olen teinud joonsulega selliseid kitsaid triipe.
Tervitab Veteran.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
sulg on kahtlemata ka väga hea asi.
ja nagu ma siinsamas teemas vist kuskil eespool juba korra mainisin, siis otsi näituseks juutuubist pinstriping märksõnaga. näed ilusti oma silmaga, kuis pädevamad tegelased pintsiga triipe teevad. ja väga hästi teevad muide. ja kui näituseks sama sõna ebais otsinguks kasutad, siis tuleb hulgim pintsleid välja ja neid rulle ka muidugi.
sulgi leiab eestist ilmselt kohapealt, pintslit mina siit ei leid, tellisin soomest. rullide saadavust pole uurind.
edu!
Postitused: 670
Teemad: 33
Liitus: Mar 2004
Maine:
1
Võta ta kätte, noki liivapaberi või rauasae lehega roostetäketest rooste enamvähem maha ja immuta need täkked roostesurmaga sisse. Nii, et võimalikult vähe korras värvi peale läheb. Siis need augud kruntvärvi ja mingise vedela (näiteks debeeri kahekomponendise masinavärviga) üle. Tulemus on antiikne ja kulunud (ornamendid saavad nkn täkkeid jne, värv ei jää ideaalselt sile, kui poleerida ei viitsi) aga mitte roostes ja siiski kaunis efektne. Ise tegin nõnda oma Raleighi võidukaga. Kuradi sünge näeb välja.
Seda niimoodi haljaks lasta oleks küll mõttetu, enne too emexist mingine ukraina ja lase see haljaks ja värvi ära. Sellises säilivuses ornamendid on liiga hinnalised, et niisama maha lasta.
Postitused: 5,114
Teemad: 212
Liitus: Mar 2005
Maine:
167
Võta kätte, vend Soobel, ja loe teema algusest peale uuesti läbi, vaata pilte ka!
Minu arvates väga kena töö Matilt! Mis häda Teil on selle Rigaga ja tema hindamatute ja kordumatute "orginaal" kaunistustega?
Postitused: 34
Teemad: 6
Liitus: Jul 2009
Maine:
0
Mul konkreetselt polegi midagi (peris viisakas töö ). Lihtsalt avastasin enda jaoks koha kust saab triiburulli ja ilmselt ostan ka kunagi kui ülejärgmist risu tegema hakkan. Järgmine tuleb tavaline vene naistekas 80-nendatest. (lihtsalt näpuharjutus)
Postitused: 463
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
olen näinud kuidas sääru velg näpuvahel , vastu lauanurka enamvähem otseks koolutati. pead selleks kodaratest vabastama. r13 oma on ilmselt pehmem, kuid proovida võib.
oleks endalgi sellist esivelge vaja , praegu tekkis küs , kas ees ja taga sama kodaraarv?
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Sugulasel aitasin ratast õgvendada..... ütlesin,et võta aga rattast kinni ja hoia kätega paigal. Võtsin ja keerasin selle velje käte vahel õigeks..... Oli küll alumiiniumist velje aga no kolme mehe vahel keerab ka vast plekist velje õigeks..... Peab ainult asjaosalistele kindlad käsud andma,kes hoiab ja kes väänab..... Aga kodarad võiks siis küll osaliselt ära võtta või täitsa lahti keerata. Jõudu!
Postitused: 62
Teemad: 46
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
Gauja omad, millega vanaisa kuskil kivihunnikus oli käinud,sain endal koolutamisega sirgeks,aga kas ma saan piltidelt ōieti aru,et kodaranipplite all seibe polegi.Peaks ikka vast olema, siis julgeks neid natuke pingutada ka,muidu tulevad lupsti läbi velje.
Postitused: 49
Teemad: 38
Liitus: Nov 2011
Maine:
0
Väga,väga viimasepeal ratas.
Maine:
12
Suurepärane töö! Tehke järgi!
Tervitab Veteran.
Postitused: 575
Teemad: 46
Liitus: Oct 2002
Maine:
3
Tsiteerides klassikuid: "Pole paha!"
Maine:
12
Lugupeetud Indrek ja Soobel! Kas ka nüüd, nähes tulemust, jääte oma seisukohale ?
Tervitab Veteran.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
igatahes väga kena.
au ja kiitus!