Postitused: 4,678
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Tänud soovitamast,proovin kindlasti.Tulevikus teen ilmselt korpuse roostevabast lihtsam hooldada.Vanu riga pesumasinaid hea toormeks kasutada.
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
05-02-2014, 18:55 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-02-2014, 18:56 PM ja muutjaks oli
mlsluik.)
Riga pesumasina trummel pole tegelikult päris õige roostevaba ja kuumutamisel tasuks söök sealt kaugemale hoida.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 2,943
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
31
on küll vana teema ülesse korjatud aga targutame siis sinna veel otsa
laavakivid - öakkk
rasv mis sinna tilgub hakkab kärssama ja see pole mitte hea asi
korralik gaasikas toimib ja on võimalik reguleerida ilma kivideta.
Postitused: 6,883
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(05-02-2014, 18:55 PM)mlsluik Kirjutas: Riga pesumasina trummel pole tegelikult päris õige roostevaba ja kuumutamisel tasuks söök sealt kaugemale hoida.
Harva tsiteerin aga sellele jutule paluks küll täpsustavat kommentaari.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 4,437
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Trumlit ei tea aga mõni aasta tagasi keelati hiina teelusikate müük, roostevaba eraldas tee sisse mingit ainet.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 1,064
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Olen kasutanud nii kividega ja malmiga grille,minu eelistuseks ikka kivid.Omal on pool grilli laavakivist ja pool mingist samotilaadsest materjalist kivist.Laavakivi ikkagi parem-jaotab soojust ühtlasemalt ja soojus nagu pehmem.Malmgrilli ja kivigrilli võrdleks nagu elektri ja puukerist saunas.Õige grill on ikka puudega-see gaasigrill ikka nagu mikrouun,(hädaabinõu),õige söök valmib ikka puuahjus.Riga paagile olen jalad alla teinud ja kasutanud nagu kuppelgrilli,umbes 4aastaga põleb läbi.6es Riga paak praegu kasutuses ja siiani olen elus.
Postitused: 4,437
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Aumiiniumi kohta olen kuulnud, et sellest ajast kui hakati sööginõudena kasutama, hakkasid inimesed pikemaks kasvama. Võibolla rahvajutt. Igatahes kraapida ei soovitata ja haput ka ei soovitata alumiiniumiga. Sülti ilmselt võib keeta, meie peres süldikeedupott alumiiniumist, vist ainuke.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Õige grill käib ikka puudega. Eks gaasiga ole mugavam ja kiire, kuid grillimise võlu ju sussitamises seisnebki.
1. Külalised, väike õlle, puud põlema, siis saab juttu ajada kuni puud põlevad, siis veel mõned õlled, seejärel vahelduseks ringi tuiata, kui lõpuks grilli juurde tagasi jõuad on söed juba kustunud.
2. Seejärel korgid vihasena uue õlle lahti ja teed uuesti tule üles. Kui söed valmis, tuleb meelde, et liha alles sügavkülmas.Ärevusega avad järgmise õlle, ning tõstad liha sulama.
3. Selle peale sätivad tühjade kõhtudega külalised end minekule. Korgid kurvastusest järgmise õlle lahti ja togid poolpõlenud tukke grillis.
4. Kuni liha sulab, teed veel paar õlut
5. Lõpuks on liha sulanud. Lõikad ta köögis viiludeks ja maitsestad seda veidike. Oma kätetöö üle rõõmu tundes, premeerid end uue õllega.
6. Lihaga gillini jõudes avastad, et söed on järjekordselt jõudnud kustuda. Raevunult kulistad korraga õlle alla ja avad kirvesilmaga uue.
7. Teed tule üles.
8. Oodates süsi, avad järgmised õlled.
9. Lõpuks on grill valmis. Viskad liha grillile ja avad uue pudeli.
10. Hommikul viskad söestunud liha koerale ja korjad pudelid kokku.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,943
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
31
igal oma arvamus
minu mõtted
gaasiga on lihtne ja kindel süttimine
stabiilne temperatuur
lihtsalt reguleeritav temperatuur
põlemise jääkproduktina tekkiv veeaur hoiab liha mahlase (ma pole mahlasemat kana rinda saanud kui gaasi pealt)
pikema ürituse juures on plussiks nn. mitmekordne kasutamine - teed portsu valmis ja söödad külalisi, hakkab otsa saama teed uue portsu
tohib kasutada hoonete läheduses
samas on vahe grillil ja grillil nagu seda on ka söel ja bbq-l
kestakuju, põletikuju, võimsus jms.
väga palju mõjutab nt. põleti kuju ja materjal ja samuti resti materjal
ise hindan malmpõletit ja malmresti
weber´i puhul maksab kahjuks nimi liiga palju ja selle raha eest saab parema grilli mille nimi pole nii "särav"
ise kasutan 3 malmpõletiga roostevaba kestaga grilli millel pool on rest ja pool on plaat mis mõlemad siis malmist
ning parimad produktid mida ma olen sealt saanud on nt. liblikana lahti lõigatud terve kana või siis suure ehk viilutamata tükina veise filee. kuigi ka kõik muu on olnud parem kui ku varasemad kogemused söega.
söega on lihtne asi ära kuivatada kuigi jah oma võlu on söe maitsel ja sellel grillimise protsessil aga mugavus ja kindlus kvaliteetsemale söögile paneb mind gaasi pooldama
kui aga mõelda puidule siis pigem mõtleks ühele korralikule bbq ahjule selline nagu meil nimetatakse sarvik (põlemisakmber all ja selle kohal küpsetuskambril kaks suitsutoru mõlemas otsas üks)
kui sealt saab mitmete tundide pärast peale madalal temp. küpsenud liha taldrikule siis on õnn saabunud ja kindlasti olnud põhjendatud ootamine.