Mille võti?

Tere lugupeetud vanatehnikahuvilised.

Muret teeb piltidel kuvatud võti.
Omad kahtlused mul on aga sooviks eelnevalt teada kaasfoorumlaste arvamust.

Millele kuulub?
On keegi näinud või omanud sellist?
On kellelgi üle?

Olen väga tänulik igasuguse tagasiside eest. Pildiloleva võtme päritolu väljaselgitamine on mulle väga oluline.

Pauk

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Diplomaadikohver?

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

(01-05-2014, 20:12 PM)Marko Kirjutas:  Diplomaadikohver?

Lihtsalt pakud? Ei usu seda teooriat, kuna võti läheb luku sisse 15 mm pikkuselt.

Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Lihtsalt pakkusin. Need olid just sellised alati, olematu või kerge muugiga. Natuke lühemad võisid küll olla. Üks kohver kesagil on, võtmed ei ole säilinud. Samas võib täiesti vabalt ka mõne õmblusmasina kaane võti olla või mingi suvalise laekakese oma.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Tundub postkasti võtti, omal oli ka kunagi selline millel ei olnud kõljepeal soont.
Vasta

Vjatka VP-150M sadula lukul oleks nagu sarnane võti. Homme saaksin üle vaadata. Mujal pole siledat võtit veel kohanud.
Vasta

Vaata palun, kui tüli ei tee.

Vasta

Tere! See ju Tula-Turisti tööriistakasti-mootorikatte võti! Palju maksab?
Vasta

(02-05-2014, 12:27 PM)willem Kirjutas:  Tere! See ju Tula-Turisti tööriistakasti-mootorikatte võti! Palju maksab?

Kui tüli ei tee, siis palun seleta, miks sa selles nii kindel oled?
Ei ole müügiks.

Vasta

(02-05-2014, 15:40 PM)isandpauk Kirjutas:  
(02-05-2014, 12:27 PM)willem Kirjutas:  Tere! See ju Tula-Turisti tööriistakasti-mootorikatte võti! Palju maksab?

Kui tüli ei tee, siis palun seleta, miks sa selles nii kindel oled?
Ei ole müügiks.

Ei tee tüli! Mul lihtsalt on selline koos rolleriga olemas!
Vasta

Kuna mul seda tula-turisti omal ei ole, siis kas sa saaksid teha pildid sinu võtmest ja sellest lukust mõlemalt poolt?

Vasta

(03-05-2014, 00:58 AM)isandpauk Kirjutas:  Kuna mul seda tula-turisti omal ei ole, siis kas sa saaksid teha pildid sinu võtmest ja sellest lukust mõlemalt poolt?
Liiga keeruline, aga homme võid ise seda Tagadil tehaWink
Vasta

Ma olen päris kindel, et see võti sul on Vjatka VP-150M sadula luku võti. Võrdle minu piltidega. Sinu võtit omal ajal usinasti ilmselt kasutatud.

[Pilt: 0106205595325ed.jpg][Pilt: 0106205597b0cde.jpg][Pilt: 01062055992f17f.jpg]
Vasta

võtmetest ei tea ma muidugi üleüldse mitte midagi, aga oma töntside silmadega pilte vaadates märkasin erinevust.
viimastel piltidel on teemaalgataja omadega kindel ja oluline vahe võtme selja peal olevas "trepiastmes".
lisaks jääb mulje, et esimestel piltidel on võtme "käepidemel" see sisemise ringi sees olev osa servast paksem ja viimastel (vähemalt koos lukuga) pildil/piltidel tundeb pigem see osa hoopis servast õhem olema.
krt, on ikka sõnastus, loodetavasti saate mu mõttest aru.
Vasta

Minu võti on ühtlase paksusega. Terita silma Big Grin

Krt! On jah nö astangu vahe...

Aga mõõtmetelt on ikka väga ühte auku.
Vasta

Kuna rohkem ei ole vist põhjust rahvast kiusata, siis tunnistan üles, et see võti tuli kaasa ühe 1957a. IZ-56 masinaga. Ei tea kas on originaal või mitte aga vähemalt avas kõik küljekarbilukud nii sellel kui ka ühel teisel masinal.
Vjatka-tula oma ilmselt siiski ei ole, võrdluseks väike fotomontaaz ka.
Kui kellelgi selline võti üle või siis mõni terve lukuga küljekarbi kaas, andke märku. Ostan või veel parema meelega vahetan millegi vastu.

Tänan tähelepanu eest.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta

Sellise võtmeauguga iž-i karpe olen kunagi näinud... Kui metallihundi juures silma jääb, eks siis teisaldan ära. Siin laiukesel paraku väga enam ei satu motokola kaalule. On teine vist otsa lõppenud.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne