29-07-2014, 07:26 AM
Siinkohal on õige korrata ühe kuulsa sõjakurjategija lauset,mille ta ütles peale 40.a vangistust ajakirjaniku küsimusele: Need kes teavad ei räägi!
(29-07-2014, 09:26 AM)Ostap Bender Kirjutas: Siis 251T ? Mis aastast ?
Kas midagi sellist ? :
http://www.vintagebike.co.uk/pictures/19...9c9-2flrIU
Näiteks muinasjutud Virtsu-Tommist
, jne)(28-07-2014, 19:22 PM)dad Kirjutas: Ema anna padruneid ....
Dad.
Need ju Romanovite dünastia Aleksander III valitsemisajast, hinda neil ei ole (st väga hinnalised). Lähevad nüüd ebaysse müüki, vene uusrikkad rebivad end lõhki. et neid saada! Ja naelte eest saadud rahaga ostame need Saaremaa praamid üldse kokku ja müüme Kuusakoskisse, parem karta kui kahetseda ja jama vähem.(04-08-2014, 22:21 PM)willem Kirjutas: Mis puutub aga Virtsu-Tomi siis minu arust on ta nagu jumal, keegi pole teda näinud, aga ometi kõik käivad ja palvetavad. Aeg-ajalt ehitatakse mõni kirik ka igaks juhuks... Nii nagu räägitakse "viimsest päevast" mil "Tema" end ilmutab, nii võib ennast ilmutada ka Virtsu-Tom näiteks siis, kui viimanane praam Kuusakoskisse müüakse...
)

Aga see-eest muidu käes ja ise toodud! 
![[Pilt: x35ykh.jpg]](http://i62.tinypic.com/x35ykh.jpg)
), sellele ma praegu ei vasta.
Inimesed kirjutavad, helistavad ja tulevad lausa kohapeale, et küsida - mis mees see Armex on? Mina muidugi sõbramehe kohta ei hakka tõtt rääkima ja vastan, et tore mees, täiega normaalne ning ajan muid banaalsusi suust välja. Nemad jälle pärivad - aga miks ta sulle siis mootorit ei anna? Vingerdan seepeale edasi nagu siga aia vahel, et no miks ei anna, küll ta annab, või et - no ma pole küsinud ka ja kas ongi just minul seda mootorit kõige rohkem vaja jne jne. Ühesõnaga, valetada ma oskan, aga eks see kõik jätab ikkagi psüühikale jälje ja kurnab kõvasti!
(12-08-2014, 21:57 PM)uko Kirjutas: Edasi tuleb siis ühiskarjumine Võhma poole:Arno,ANNA MOOTORIT!
Võin panna allkirja kah kui vaja.
Kes on veel valmis petitsioonile alla kirjutama? Ja palun hakake valmistama plakateid ja loosungéid, Võhma kogunemise aja teatan lähiajal! No pasaran!