Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
13 kirjutas ju, et sellist võimalust ei tule. Ja ei tohigi tulla. Müügikuulutusele võib lisada, et müüdud ja asi tahe, mingi aja pärast läheb ise prügikasti ära. Milles probleem?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
06-10-2014, 14:14 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-10-2014, 14:15 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
(06-10-2014, 11:07 AM)v6sa Kirjutas: NIng mina ei suutnud välja mõelda, kuidas kustutada üleliigseid laenamisi. Tekste saab kustutada, kuid laenatava nime ei lase... Samasugune alatus nii teemades kui sõnumites. Netisirviks Chrome...
Olin algul sama asja tõttu nõutu. Siis avastasin juhuslikult, et kui kogu tekst vastavast kastist ära kustutada, kaob postitust üles riputades ka laenatava nimi koos kasti raamiga. Ehk siis paljast nime ilma juurde kuuluva tsitaadita ei näidata. Pentsik, aga võimalik harjuda.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
(06-10-2014, 12:57 PM)Marko Kirjutas: 13 kirjutas ju, et sellist võimalust ei tule. Ja ei tohigi tulla. Müügikuulutusele võib lisada, et müüdud ja asi tahe, mingi aja pärast läheb ise prügikasti ära. Milles probleem?
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
06-10-2014, 18:45 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-10-2014, 18:46 PM ja muutjaks oli
aavu.)
Vat proovisin, kas minu jutt ilmub kui olen tsitaadist osa kustutanud ja nääädsa ega ikka ilmu. Mida ma valesti teen?
Tsitaadist kustutasin Milles probleem?
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Privaatsõnumitele vastamine on ka läinud oluliselt tülikamaks. Varemalt sai kõik replicad vastamise lahtris ühe suletõmbega siniseks ja nahh....
Praegu on seal aknas kustutamine sisuliselt võimatu.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Mul viskas ka siniseks kui välja olin loginud ja küpsised ning kõik muu ära kustutanud arvutist, üks proge tegi veits puhastust arvutis. Kohe kui olin sisse loginud, viskas jälle normaalseks kõik.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,275
Teemad: 11
Liitus: Oct 2008
Maine:
65
Nuvott, ei tea.
Mul selline taust puudub igatahes ja kõik on korrekt ka teemade avamisel, nagu postitatud ekraanitõmmiselgi.
Telefoniks põrandaalune odav junn ja brauseriks traditsiooniliselt Opera.
Postitused: 103
Teemad: 2
Liitus: Nov 2007
Maine:
1
Tere.
On kadunud foorumi pealehel tihti kasutust leidnud link
"Märgi kõik alamfoorumid loetuks".
Ehk ei ole see (kadumine) taotluslik?
Kui peres on GAZ-52, ei ole 4x4 autot (ka Talveralliks) vaja