Shadow of Me
Registreerimata
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
ps kui paned mootori tööle, siis pead selle summiga uuesti segu paika panema. keera kohe alguses segu päris rikkaks ja hakka ike sellelt poolt (lahjemaks) lähenema, mitte vastupidi.
tore
a kui palju see mootor maksis, ja kust sa ostasid seda?
See sul vanemat tüüpi Minski mootor, need vähemalt andmete poolest paremad. Kui uuel Minskil on 10 Hj, siis noil vanematel oli vist 12 Hj (täpselt ei mäleta - olemas mul kahe Minski tehaseraamatud, üks aastast 92, teine 83. See 83 aasta raamat mul praegult maal, kuid seda olen vaadanud korduvalt, et selle vanema versiooni mootoril rohkem jõudu)
Postitused: 264
Teemad: 52
Liitus: Jan 2003
Maine:
0
Huvitav millest? Kas 12 voldine genekas koormab siis nii palju võrreldes 6 voldisega? Ma tean et pärast 96 aastat tuli neile uus, väiksem ja ökonoomsem karbuss, kuid kas enne seda võis ka olla karbussivahetus ökonoomsema poole?
Postitused: 264
Teemad: 52
Liitus: Jan 2003
Maine:
0
16-06-2004, 00:00 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-06-2004, 00:15 AM ja muutjaks oli
marti184.)
Arvan et see on normaalne et see resokamber sul ainult ühest pööretevahemikust väänet juurde annab sest mõõtmed on ju ühed ja korralikult töötabki resokamber ainult teatud pööretel, teistel võib hakata isegi takistama.
Nii ta peabki käituma, ja see ongi üks põhjus miks rallisõidukid ei ole just kõige mugavamad tänaval liiklemiseks - tippvääne asub kõrgetel pööretel ja suht väikeses pööretevahemikus.
Muide, kui soovid ülekannet kiiremaks muuta on seda ilmselt lihtsaim teha peaülekandes vedava 14 hambalise ketiratta asendamisega 15 hambalisega. Mina sain enda oma Kloostrimetsa poest.
Postitused: 3,087
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
59
Tore et aparaat liigub!
Aga Castroli õli on mõttetult hea ning kallis sedasorti mootorisse.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 1,497
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
6
Castrolist niipalju, et tahtsin ehitada parimat, mida suudan. Õli maksis mingi 100 eek, arvan, et polnud liiga kallis.
Tänaseks on ratas müüdud, saadud raha eest kavatsen osta mootori oma uuele ja paljutõotavale projektile: IZ tehase krossiratas.
Postitused: 511
Teemad: 34
Liitus: May 2004
Maine:
0
tahtsin küsida,kas minimopeedi,see elektron süüte süütepool (see hall karp) sobib,Minski 125ccm mootorile?
Aitäh!
sul oli see sama masin ost-myyk foorumis ja tahtsin kysida et ega sa ei vahetaks oma leiutist mopeedi-korras, teise mootri ja kahe raami vastu??? Muidu oleks huvitatud sellise sõbra omamisest mda sa omad...Ps saada ka mini-jalgratta raamil-võrr...kas saab kaubale???
Lahe masin mees.... ma loodan et oled huvitatud mu pakkumisest... aa see mul on veel yx kardi raam kui sul on huvi oma teine mootor kasulikuks muuta ;-P ja see et kus sa muidu asud ja kas sul on transpordi võimalus???
eee kas ma ei näe või sul pole õhupuhastit???