Postitused: 773
Teemad: 12
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
Sul paistab sealt paar resti puudu olema, aga tegemist on veits omapärase grilliga. Paar aastat tagasi olid poes vabamüügil, viimasel ajal pole kohanud.
`73 Hanomag-Henschel F46KA
Postitused: 5,850
Teemad: 744
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Võib vist teema lõppenuks lugeda. Siiski....kui keegi on kasutanud,võiks natuke kirjutada,et kuidas asi toimib ja kas on mõtet soetada. Endale sattusid jäänused. Sobivad vist ainult tagavaraosadeks...
Postitused: 3,155
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
´+1
grillrest murdus pooleks, üks jalg ikaldus. Kes tahab varuosadeks, tulgu kaevaku välja. Ikaldusnikastus oli, pidevalt käis kummali kah. Koeral pidu.
Postitused: 2,124
Teemad: 91
Liitus: Sep 2009
Maine:
21
Läheb küll teemast juba väga kaugele, aga mina soovitaks Eesti Vanglatööstuses tehtud grilli, tegelikult võib ka igaüks selle ise valmis teha, kui sobivat pleki on. Mina sain selle kellegi tutvuste kaudu sealt umbes 50 krooniga ca 5 aastat tagasi ja siiani väga toimekas grill, pole ära põlenud ega miskit, isegi ei roosteta eriti. Täitsa soovitan! NB! Ma grillin aprill - oktoober iga nädal vähemalt 3 korda, ehk olen suur grillisõber!
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 6,949
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
cyber, kuidas on võimalik raskert rauast (malmist) grill kahe aastaga läbi põletada? Profiköök?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,516
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Ostsin ka kunagi sellise, ära lahtus vast mingi kahe aastaga.