02-02-2015, 01:48 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-02-2022, 07:53 AM ja muutjaks oli donn.)
Võib kustutada.
(02-02-2015, 09:16 AM)Naabrivana Kirjutas: Ainus asi, mis muret valmistab ja mis võib olla selle roomiku nõrk koht on see, mida sa pole ise teinud ehk sisseostetud tervik lahendused ehk sõbralikus Hiinas toodetud plastikust kattega toodetud rattad, mis võivad suvalisel hetkel lihtsalt katki minna
(02-02-2015, 10:24 AM)pvr Kirjutas: Väike reklaam on vahest ikka lubatud, seega küsiks, et kelle juures laserlõikust tegid? Endalgi aegajalt sellist teenust tarvis, seega uurin ega uusi tegijaid Tartumaale pole ilmunud.
Lisaks veel, et videod on väga lahedad, loodan, et sa viitsid nendega veel kaua tegeleda!
(02-02-2015, 11:25 AM)donn Kirjutas: Ma arvan, et selliste tühiste asjade pärast nagu juhtrattad pole teil küll mõtet muretseda. Oma otstarbe R&D jaoks täidavad ära ning kui terve orkester enam-vähem töötab, tuleb paotada rahakotiraudu ning nõrgimad liikmed tugevamate ja mitmeid kordi kulukamate vastu välja vahetada.
Juhtklotsid on plastikust ja lõikasin tavalise puidu jaoks mõeldud kõvasulamhambaga kettaga.
Laserlõikuse tellisin Toci-st.
(04-02-2015, 19:13 PM)donn Kirjutas: Ma ei näe, kuidas eelnevad väited teeksid mu roomikud kahtlaseks. Kahtlased on Tallinna kangialustes konutavad ja suitsetavad kapuutsidega mehikesed.Ok-ok. võta nüüd üks külm õlu ja lase rihm lõdvaks.![]()
(04-02-2015, 21:45 PM)aeroplano Kirjutas:(04-02-2015, 19:13 PM)donn Kirjutas: Ma ei näe, kuidas eelnevad väited teeksid mu roomikud kahtlaseks. Kahtlased on Tallinna kangialustes konutavad ja suitsetavad kapuutsidega mehikesed.Ok-ok. võta nüüd üks külm õlu ja lase rihm lõdvaks.![]()
Ma ei öelnud midagi halvasti ju.
Linte kasutanud mitu aastat ja oman teatavat praktilist ettekujutust neist.
(06-02-2015, 20:38 PM)donn Kirjutas: Eelneva jutu kokkuvõtteks tekib küsimus, miks peaks võrdlema minu põlve otsas tehtud pisikest projekti
Kõik puudused (hiina junnid) likvideerin ise üksipäini finantseerides
olen roomikuid mitu aastat ehitanud. Lihtsalt tahtsin õhkratastega versiooniga katsetada võimalust ka kõval pinnasel normaalselt sõita.