Edelasektoris jäid sellised isendid silma. MTZ on samas paigas viibinud juba vähemalt viimased kolm-neli aastat, võimalik, et oluliselt kauemgi. Mosse nähtavasti juba ENSV aegadest.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Minu album, lõpuks internetis! Palju tehnikat on pildistatud Viljandis, umbes aastatel 2012 ja 2013, album võib täieneda. Pildid pole ajalises järjestuses, need on suvaliselt koduarvutist Fotoalbum.ee-sse tiritud. Kui selle aasta pilte tuleb, panen need ilusti järjekorras netti.
Minu album, lõpuks internetis! Palju tehnikat on pildistatud Viljandis, umbes aastatel 2012 ja 2013, album võib täieneda. Pildid pole ajalises järjestuses, need on suvaliselt koduarvutist Fotoalbum.ee-sse tiritud. Kui selle aasta pilte tuleb, panen need ilusti järjekorras netti.
Terv.
Autorehv
Täitsa tore. Kolm autot tulid tuttavad ette....need peaks tänaseni sõitma.
(Seda postitust muudeti viimati: 07-04-2015, 16:48 PM ja muutjaks oli Autorehv.)
Missugused nimelt? Tagasiside albumi kohta AMF kasutajate poolt oleks teretulnud Mõned pildid on tehtud minu kodualevikus, Õisus, pilte on mul arvutis veel kõvasti, aga paljud on kiiruga tehtud ja veidi udused, või auto aknast.
Põnev album. Kahte olen ise näinud, too viimase pildi buss millele ka ise ei oska selgitust anda.
Ühe Pärnu tõstuk Gaziga on olnud au hoovi jagada, viimati sõitis vist 2012.
Tekstid ja sisuloome sinu kodulehele, e-poele, blogile!
info.pantertrade@gmail.com
(09-04-2015, 20:06 PM)weix1 Kirjutas: Põnev album. Kahte olen ise näinud, too viimase pildi buss millele ka ise ei oska selgitust anda.
Ühe Pärnu tõstuk Gaziga on olnud au hoovi jagada, viimati sõitis vist 2012.
Viimase pildi bussikere on olnud АСЧ 03 «Чернигов».
(Seda postitust muudeti viimati: 13-04-2015, 16:26 PM ja muutjaks oli samodelkin.)
Selline haagis on küll üsna haruldane - http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html
Pealegi saadaval. Iseasi, mida temaga teha...
...või ehk siiski Muuseumipapale järjekordse (pool)liikuva sauna projektiks?