Postitused: 10
Teemad: 7
Liitus: Jun 2013
Maine:
1
Tere!
Kas keegi oskab öelda, mida tähendab kui kohtunik tõstab üles 2 sõrme, 3 sõrme ja 5 sõrme?
Postitused: 684
Teemad: 72
Liitus: Apr 2005
Maine:
6
Teine viga mängijale nr 35?
Postitused: 6,878
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
See küsimus sai enamvähem vastuse vist
paras aeg teemat veidi laiendada.
Kas keegi teab kuidas mõõdetakse tulemust suusahüppes? Siin ei aita googel ega moogel. Võimalikud variandid on siis, et horisontaalselt või siis äratõukest maandumispunktini sirgjoonena allapoole. Kunagi sai õlleõhtu otsimisega sisustatud ja vastuseta me jäime
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
viited on toredad, aga vähemasti minu silm ei seleta neis täpsemat selgitust olevat, et kust mõõtmine algab ja kuda "mõõdulint" jooseb.
no loogiline oleks arvata, et jooseb maad mööda, ehk kõveralt, kuna mudu oleks ju natsa tülikas mõõta.
a kust algab? no eks vast on kaks varianti, kas noka otsast või noka otsa alt maapinnalt.
Maine:
95
Ma polegi ainuke loll
Neidsamu lehti sai tookord õlle kõrvale krõbistatud, otsingu kasutamisega probleeme pole ja ski jump kirjutan ka suure vaevaga välja. Vajalikku infot seal aga ei ole teps mitte.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(16-04-2015, 20:37 PM)Marko Kirjutas: Ma polegi ainuke loll
Neidsamu lehti sai tookord õlle kõrvale krõbistatud, otsingu kasutamisega probleeme pole ja ski jump kirjutan ka suure vaevaga välja. Vajalikku infot seal aga ei ole teps mitte.
http://www.skijumpeast.com/genhills.htm
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Maine:
38
viide asjalik ja vastus olemas.
ehk siis noka otsast otse läbi õhu, kuni mätas vasta tuleb ja siis piki pinda ja lõpp, nigu varasemais viiteis öeldud, on jalge vahel.
Maine:
95
Siis ikkagi mitte horisontaalselt aga sirgelt allapoole, äratõukest maandumiseni. Näib, et küsimus pani nii mõnelgi mõtte jooksma ja tekitas huvi.
Tiba veider tundub, et reeglid õpetavad küll kolmanda klassi matemaatikat (keskmine väärtus) aga olulist põhimõtet sees ei ole.
Maine:
38
võimalik, et minu üleskeeratava vedruga arvuti ja netscape navigator 2.0 ei suuda siis mainitet joonist kuvada.
või siis olen ma pime.
a vahet pole. tänud viitamast ikkagi.
horisontaali mõõda mõõtmine oleks aga küll puhta saatanast.
ka minu kaugushüppe rekord läeks siis prügikasti.
sai kunagi varajases lapsepõlves hüpatud värske liivakarjääri serva päält alla "kaugust".
no vast nii kümmekond meetrit tuli ää.
uhke tunne oli.
ja veidi on siiamaani.
a mis tunne saab olla isikliku rekordiga nii umbes 2.85?
a tont temaga.
teema arenduseks võiks nüüd keegi öelda, kas suusahüppamine on sport?
vana definitsioon ütleb, et sport on siis kui higi jooseb ja tulemus on kilo, sekundi või meetriga mõõdetav.
Postitused: 1,183
Teemad: 23
Liitus: Aug 2011
Maine:
28
Et tuleb siis välja, et suusahüppajad ei hüppagi mitte kaugust, vaid hoopis sügavust?
Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.
Postitused: 1,075
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
siis on tualetis käimine ka vahest sport: higi tuleb otsaette ja kiloga saab mööta