22-05-2015, 22:56 PM
Kas praegusel ajal kusagil Eestis müüakse selliseid määrdeõlisid nagu М-8В, М-8А ja МС-20. Ja kus ülekannetes neid kasutada võiks.
Minu youtube kanal: http://www.youtube.com/user/deeremees1/videos
(24-05-2015, 19:25 PM)jurkman Kirjutas: Litool peabki paks olema, laagrimääre ju. Olen Litooli ja Tad 17 erinevates mehhanismides üsna palju kasutanud ja ei oska midagi halba öelda. ...
(24-05-2015, 19:25 PM)jurkman Kirjutas: Litool peabki paks olema, laagrimääre ju. Olen Litooli ja Tad 17 erinevates mehhanismides üsna palju kasutanud ja ei oska midagi halba öelda. Samas vene mootoriõlide suur miinus oli (on?) pesemisomadused. Ziguli oli seest väga rokane kui sai addinoli kasutama hakatud, mingi paar aastat sõitmist, siis mootor läikis seest.Addinol on samasugune saast nagu need eelmised õlid Sul olid.Korralik tehnikamees eelpool mainitud oli marki ei kasuta.
(24-05-2015, 20:26 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Läheb pisut teemast välja aga...Kahurimääre - konserveerimiseks. Peale määri soojalt.
Küsimus kohalikele keemikutele.
Mul on mingit veneaegset Litol 24 taolist määret. Külmakraadidega on nii kõva,et ei saa tünnist kätte. Suvel soojaga on kuidagiviisi kasutatav. Kui puutoki sisse torkan siis välja tõmmates venib ka koledasti.... Võibolla on tegu hoopis mingi teise määrdega? Kas tasuks seda läbi keeta või lisada mingit õli sisse,et vedelamaks saada? Ja mida sisse käänata? Selge on see,et asi paremaks vist ei lähe aga ära kasutada saaks ikka. Ja mis selle olluse kvaliteet peale keetmist on...seda ei oska mina küll öelda.... Kas kellegil on mõtteid?
Olen seda kasutanud siin-seal lihtsamates kohtades. Näiteks Russi külgreduktorisse koos õliga jne.... sinna sobib.
Tänan!
(24-05-2015, 23:22 PM)diesel Kirjutas: ärge hakake jälle pihta.seda minagi - faktideta lahmimine on lihtsalt lahmimine.
õli nigu iga teine.
ja neid ema-tütre teemasid on siin juba niigi piisavalt.