24-01-2004, 12:26 PM
Kas keegi oskab nõu anda,kust saada zidile kolbi,millel on 3 rõngast.Tavaline vene mopi v-50 oma ei istu vist. v-50 kolb nati erinev.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: junga1
Kas keegi oskab nõu anda,kust saada zidile kolbi,millel on 3 rõngast.Tavaline vene mopi v-50 oma ei istu vist. v-50 kolb
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: alkazar
aga nt kuda surveastet suuremax teha....on kirjutatu..kyll et pytitilt kuskilt midagi maha lihvida kuskohat,mida,millega...kui palju?
:???
andu80 Kirjutas:peaks vist saama küll ja kuskilt kuulnud, et saab lasta ka 80 krossa kolvi sisse panna!!! a siis peab selindri läbi puurima ja teise karpa panema
andu80 Kirjutas:mul küll lasi yks sõber rakveres mototehnikas zidi selindri läbi puurida ja 80 krossa oma sisse panna!! ja pärast oli tulemus küll palju parem!!!
andu80 Kirjutas:kle klaabu, kui sa ütled et kahega on parem siis seleta mulle ära, miks vanematel 80 stel krossadel on 2 rõngast ja miks uuematel on 3 rõngast???
andu80 Kirjutas:kle klaabu, kui sa ütled et kahega on parem siis seleta mulle ära, miks vanematel 80 stel krossadel on 2 rõngast ja miks uuematel on 3 rõngast???