29-11-2015, 16:52 PM
Suur vajadus tekstoliit plaadi järle,mille läbimõõt oleks 7mm ja plaat ise oleks 20x20 cm.
(29-11-2015, 12:14 PM)Maamees Kirjutas: Laps teeb kodus remonti ja tahab sellist diivanilauda teha, ege kellelgi juhuslikult pole vedelema jäänud mõnda vana akent?
Mõõdud pole rangelt ette antud ja ruutude arv samuti, vabalt võib ka 4 ruuduga olla
(29-11-2015, 17:36 PM)maisalup Kirjutas:Vaatan seda diivanilauda ja mõtlen, et need liistud ei segaks keset lauda võiks ühe suure klaasi üle kõige veel lisaks panna kõige peale(29-11-2015, 12:14 PM)Maamees Kirjutas: Laps teeb kodus remonti ja tahab sellist diivanilauda teha, ege kellelgi juhuslikult pole vedelema jäänud mõnda vana akent?
Mõõdud pole rangelt ette antud ja ruutude arv samuti, vabalt võib ka 4 ruuduga olla
Mul on õuepeal vedelemas sarnane 6ruuduga aken koos klaasidega, raami pole. Kust kaugelt pärit oled, vägakaugelt pole vast mõtet sellise asja järele sõita. Aken asub Järvamaal lähimad suured kohad Arkmaa rist ja Imavere
(29-11-2015, 20:00 PM)Martin460 Kirjutas:Seda ma isegi mõtlesin. Aknaklaaside asemele tuleb nagunii mööbliklaas panna, siis võikski vast hoopis raami peale selle panna. Kinnitamiseks sobiks aknaraami nurkrauad hästi, need jääks siis klaasi pinnale.(29-11-2015, 17:36 PM)maisalup Kirjutas:Vaatan seda diivanilauda ja mõtlen, et need liistud ei segaks keset lauda võiks ühe suure klaasi üle kõige veel lisaks panna kõige peale(29-11-2015, 12:14 PM)Maamees Kirjutas: Laps teeb kodus remonti ja tahab sellist diivanilauda teha, ege kellelgi juhuslikult pole vedelema jäänud mõnda vana akent?
Mul on õuepeal vedelemas sarnane 6ruuduga aken koos klaasidega, raami pole. Kust kaugelt pärit oled, vägakaugelt pole vast mõtet sellise asja järele sõita. Aken asub Järvamaal lähimad suured kohad Arkmaa rist ja Imavere
(02-12-2015, 22:54 PM)Dexter Kirjutas: Tänud margopyks ja zazik, säält lavintonist on läbi astutud - täpselt identset võrku seal pole. Küll silm vale suurusega ja küll toormaterjal liialt paks. On aga selline mis sobiks kuid müüa soovivad nad ainult terve lehe. See aga tähendaks ca 20e viskamist prügikasti, kuna sellest lehest oleks mulle vaja ainult jupike. Lisaks veel selle lehe transport saarele - ei mahu ta ühes tükis sõiduautosse.
Seega olen ikka pakkumistele avatud.
(03-12-2015, 07:05 AM)maisalup Kirjutas:(02-12-2015, 22:54 PM)Dexter Kirjutas:
(05-12-2015, 20:32 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Otsin taga sellist teleka pulti:Põhi funktsioonid on sellel puldil universaalsed--seega võiks proovida suvalisi vanemaid pulte. Ntks proovisin sarnase puldiga LG telekal mingit vana Philipsi pulti--töötab. Samuti töötab 2014 aasta Grundigi pult. Menüüdesse ei saa aga töötab kanali vahetus, mute, helitugevus, sisse ja välja lülitus, kõik mis sellisel koobiga telekal vaja.
Kuna üks Schaub Lorenz telekas seedib ainult seda siis kuluks selline pult marjaks ära.
Tänud!
Tel. 56 95 60 13 või ps.