Terv.
Paar muret t-40 kohta. Ehk on lootust abi saada
Lisan kohe ära, et ei ole mingi remondimees ega mingi põllumees. Kasutan traktorit vabal ajal maal, näiteks metsaväljavedu, lume lükkamine jms. Traktor sai ostetud 2.5a tagasi ja siiamaani naq paugupill, jõudu on ja käivitub väga hästi(isegi külmaga, õhu sisselaske küünal on peal ja töötab)
1) Hiljuti hakkas mootor sinist suitsu välja ajama ja sööb õli, lisaks pritsib õli väljalaskekollektorist välja. (varsti on 1 traktori pool mustaks värvitud
) On ka näha, et mootori ühe silindri ja väljalaskekollektori tihendi vahelt lekkib mingit õli sugust ollust. Põhjagaasiga kohapeal sinine suits kaob ära, aga vahepeal nagu "tuksub" sinist. Kui on koorem taga ja liigud mäest üles põhjagaasiga, siis tuleb enamjaolt must/hall segu(see ma saan aru on norm?)
Üks tuttav mehaanik soovitas sihukest nippi: Gaas põhja niikaua kui seisma jääb (kinni kiilub), ütles, et ei tee mootorile halba ja hiljem läheb käima. Ma ei ole julgenud sihukest lahendust veel testida, mis teie sellest arvate?
2) Teine probleem on esisilla lukuga. Kui tagasild läbi libiseb, siis tuleb esisild ilusti taha, aga vahepeal parempoolne ratas ei taha lukku minna, samas on vasak ilusti lukus. (mis seda põhjustada võib?)
3) Kolmas on siduriga seotud, hakkas suhteliselt hiljuti libisema. Kas seda annab kuidagi peale regullida või uus sidur sisse? Lisaks Olen märganud, et vahepeal ei tule siduripedaal täitsa üles, tuleb umbes 80% üles, mispeale traktor sõidab mingi ~5m ja peale seda tuleb ise lampi täiesti üles koos piduri pedaaliga. Mida see võib tähendada?
Suured tänud abi eest
Võin ka homme pilte lisada.