Ega kellelgi vedele mtz-80/82 väikse kabiini vasakut ust, võib vajada vähest remonti.
Võib pakkuda ka tagaakna raami.
56 962 16kuus rannokull ät hotmail.com või PS
(Seda postitust muudeti viimati: 30-01-2016, 22:33 PM ja muutjaks oli Maamees.)
Oleks soov omastada selline nõukaaegne laud, pilt netist laenatud. Olid hästi levinud ja tugevad pikendatavad lauad, ehk kellelgi ülearu või vedelemas? Pakkumised postkasti, tänud ette!
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Ei sobi see ju vana ja vajab remonti ja restareerimist
Need lauad on muutunud üpris hinnatuteks ja korralikku raske leida, kuid restaureerimist vajavaid vahest liigub ikka, kui saad alla 50eur kätte siis oled õnnega koos. Ma ka vahepeal otsisin sellist, kuid nüüd see maania naisel mööda läinud kui hindasid nägi
Ostas pakutavale pakkumine tehtud ja osalemas oksjonil, renoveerimisega saab hakkama.
Nende laudade hinnad on tõesti laes, korralikud maksavad sott ja pealegi.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Kalamaja hipster pole õige hipster, kui tal sellist keset tuba pole.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
mul sarnane kah köögis/toas
jalad mitte sellised labased plangud aga pigem nagu elevandi jalad vist nimetatigi vantjalgadega vms.
perekondlik pärandus ja .... ei ole hipster ja ei ela isegi mitte pealinnas.
miks ? tugev tükk, väga tugev
niisama piisav 4-le aga kui panen 3 vaheplaati vahele siis käib ka väiksemale suguvõsale
ehk ümarast ~1,2m saab ~2,5m
ja lahti tõmmates on laud ikka väga tugev ja kindel tükk
konstruktsioon on lihtne ja labane s.t. puidust "liugurid" aga eluaegne.
Maximas müüakse hetkel (veel) VÄGA olematu hinnaga akusid. Samast kohast, kaks aastat tagasi sama hinnaga ostetud aku on siiani laitmatu. Kasutatud akule siiski alternatiiv.