Postitused: 4,433
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Saatsin digitee.ee le kirja, mis mitte midagi ei muuda. Lihtsalt järjest tekib küsimus - milles on pensionärid süüdi, kas nii maksab uus põlvkond memme vaeva?
Tsitaat:Kas pensionäridel tuleb nüüd jälle kinni maksta ilusad äriplaanid. Ähvardab ju euroopa telefoniside rändlustasude ühtlustamine pensionäre, kes elu sees pole kasutanud telefoni välisriigis ega kavatse seda ka teha. Nad ei tea mis on telefonis internett ega gigabaitidest. Vanal inimesel on telefon selleks, et lapsed saaksid kord-kaks päevas küsida kuidas läheb. Nüüd siis uued maksud interneti ja TV eest tulekul, et ühendamine läheb terve pensioni ja pärast kasseritakse iga kuu veel kümnelisi või sajalisi. Nii läks looja karja elutähtis teenus - harilik telefon. Enam ei saa selle internetitelefoniga voolukatkestuse korral ei kiirabi päästet ega politseid kutsuda. Kas pensionärid on sellise suhtumise ärihaide poolt millegiga ära teeninud?
Oma maja ma kaardil märkida ei saa, sest puudub keelav värv. Huvitav, miks registreerite ainult ja - vastuseid, jälle üks kallutatud küsitlus.
Vanatehnikast niipalju, et telefonikeskjaamad on nüüd ajalugu. Ma ei taha seista progressi teel risti jalus aga ma ei taha ka selle rongi küljes vägisi kellegi tahtel rippuda ja maksta veel kallist hinda.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 6,878
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Rauast keskjaamasid keegi viimase 20? mutikese pärast muidugi püsti ei hoia, kas tahaksid ainult numbri omamise eest $$££ maksta? Vaevalt küll.
Rändlus on eraldi teema, ema kindla kuumaksuga Elisa arve läks pea 2x suuremaks, põhjendus oli, et me oleme vähe aega turul olnud
Tegemist on kopikatega muidugi aga milleks? Alla omahinna pakkumiste tegemise eest võiks firma ise vastutuse võtta...
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
49
4-eurost moblaarvet pole minu elus veel olnud. Enne kohustusliku alla eurose arve väljakirutamistasu kehtestamist oli mul kaks korda arve 0,00 eurot. Tavaline taks 20-50 senti. Ometi oli minutihind üks kallimaid. Lihtsalt ma ei helista iga tühja asja pärast, enamuse kõnesid sai teha lauatelefonilt arstile, ajalehetellimusele või kuhu iganes. Lastel muidugi on need moodsad paketid, eks nemad siis helistavad oma 1000minuti ja gigabaitidega. Rohkem vahivad uudiseid ja näguderaamatuid. Neil oma teenistus, teavad kuidas ja mille vahel raha jagada. Kust peab penskar need rahatähed saama, mida iga õige ärimees tema käest välja pinnib? Hea küll, lasen interneti, TV, mobla lepingud lõpetada. Nädalavahetuseks tulevad lapsed ja saab jutud räägitud ilma elektroonilise kanalita. Kas sellist elu tahamegi? Lähme üle paberiarvetele, sest siis nad ei maksnud sentigi, nüüd käi ID-kaardiga moblaarvet vaatamas ja selle eest võetakse metsik raha, lausa 96 senti. Lisaks ähvardab rändlustasu, räägitakse ca 8 eurost.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 1,398
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
26-11-2016, 12:31 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-11-2016, 12:34 PM ja muutjaks oli
Tegelane5.)
(26-11-2016, 11:08 AM)Meelis2 Kirjutas: No ma ei tea.
Oleme jupikaupa oma pere ja firma ja ka ämma telefoniga üle kolinud väga hea leviga võrku, mul nt 1000 minutit 2,50/kuu, töötelefonidel 95 senti kuu. Samas ämma lauatelefoni arve oli iga kuu 6-7 euro piires(see oli see raadiotelefon mis asendati telefonifirma poolt tasuta traadiga telefoni vastu)
Ei saa aru miks tahab penskar või ükskõik kes vabatahtlikult maksta traadiga või traadita telefoni eest kordi rohkem kui maksab ükspuha missugune mobiilipakett?
Ja traadiga keskjaama reservtoiteakud kustusid ka vanasti enam-vähem 12 tunni jooksul ära, samas mingi normaalse akuga Nokia kestab laadimata ootereziimis julgelt üle nädala.
Tegelikult on point aavu jutus täiesti olemas, see on täielik lühinägelikkus ja minnalaskmine riigi poolt, et lubati otse telefonikeskjaama lülituvad lauatelefonid ära kaotada. Praeguse Telia süsteemiga lülitatakse lauatelefon samuti ruuterisse, kui vool majas läinud, pole sul ka lauatelefoni. Varem oleks need töötanud niikaua, kui keskjaama akud peavad, oleks seal diiselgenekas siis pmtslt käiks need igavesti. Küsimus on, kui kaua käivad mob telefoni mastid, kui pole elektrit? Sul võib olla 5110 ja 10 täis akut aga kui masti pole, võid aegade lõpuni ussi mängida
Eeldades, et nö memm vaatab ka telekat, ja tahab näha enamat kui vabalevi. Siis varem oli pommikindel lauatelefon ning sellega koos digiTV ja maksta tuli selle eest u samapalju kui Starmani Zuum kaardii eest. Nii polnud see sugugi halb diil. Lihtsalt laua eest abonementi maksta oli mõttetu muidugi, eriti kui see telefon käis üle raadiolingi veel.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 1,398
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(26-11-2016, 12:31 PM)v6sa Kirjutas: Aga tundub, et ma olen midagi maha maganud. Kas Telia plaanib telefonide fiksvõrgu likvideerida?
Pmtslt on see likvideeritud, jäid ainult ip põhised lauatelefonid. Lauatelefoni saab aga selle pidamiseks peab sul igaljuhul ADSL ruuter olema. Kui digiTVd ja/või netti ei võta siis suht mõttetu.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Maine:
49
See 96-senti on selle eest, et ma pole iialgi ühestki välisriigist helistanud ega ka ühtegi välisriiki helistanud. Neil, kes istuvad nädala Brüsselis olid arved nii suured, et saadikutöö tasudest ei jätkunud. Nüüd pean mina iga kuu neid toetama 96 sendiga, et nende arved oleksid saadikupalga eest makstavad. Miks jagatakse kõik kulud nagu kommunismi ajal kõigi peade vahel aga mitte reaalsete tarbijate vahel?
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Maine:
38
meil tööjuures võeti ka tavalised lauatelefoniühendused ära ja asendati ip värgiga. tagajärjeks oluliselt kehvem kõne kvaliteet. lisaks kõned katkevad, vahel on torus vaikus. no aga vähemalt on moodne ja tänapäevane. ja maksab ka muidugi.
ja 5110 teemal ma ei tea, aga 5410 toimetab küll igapäevaselt ja täiesti normaalselt. 6110-t proovisin ka suvel vist viimati. aku teisel surnd, aga laadija ots külges siis toimetas küll. mis see 5110 siis teistmoodi on?
no ja arvetest ma ei saa aru. nelja mobla kuuarve on ikka stabiilselt umbes viiekümne euro kanti kuus. kuumaksud ju juba 6 või 10 raha ja natusse helistamise eest juurde.
radiolinja võrgus ka üks mobla. sellega ma praegu just kirjutan. ja arved vast nii umbes 15 raha olnud.
mis krdi moodi teil kopikatega õnnestub hakkama saada?
Postitused: 6,878
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Kopikatega saab hakkama kui oled kampaania käigus sõlminud lepingu 1eur - 1000 minutit.
See nüüd läkski 1.96ks.
Kehtib muidugi ainult helistamisega, netiarved kindlasti suuremad. Ema mul siin foorumis väga aktiivne ei ole
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,267
Teemad: 25
Liitus: May 2006
Maine:
37
Ja ma mõtsi oma mätta otsast vaadatuna, et pole enamb ammu kedagi, kes maksaks minuti ja SMSi pealt...
Ma maksan telehvmoni kasutamise eest kas 8 või 9 eurikut kuus ning sinna sisse käib nii palju netti ja kõnet ja SMSi, et neid es jaksa isegi mina ära kasutada, normaalsest inimesest rääkimata. Võib-olla oleks saanud omale mingi soodsama paketi ka välja kaubelda, a ma ei viitsinud võimelda.
See 96-sendine ID-kaardiga arvete vaatamise maks on minu uudisvoost küll kuidagi mööda läinud. Mis selle taga on või mille eest see tuleb?
Postitused: 1,057
Teemad: 5
Liitus: Jan 2011
Maine:
16
Mul ka Radiolinja aegadest sim kaart ja mingi pakett mille nimegi ei mäleta ja kuuarve on 4.65. See on miinimum ja "lõhki" pole ka rääkinud.Lähiväljamaal Lätis täitsa toimib ja pole kallis. Nokia 5110 täitsa olemas aga laadijat ei leia et proovida kas töötab ?