Postitused: 6,943
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
Kahjuks kõik ei jõua selleni. Tean taati, kes elas ja sõitis pea 80 aastani, tal ei olnud probleemiks 40 märkide vahel 80ga slaalomit sõita. Õnneks olid kahjud minimaalsed.
Tean ka sellist taati, kes tajus, et linn pole tema jaoks enam ja alati talinasse minemiseks värbas sohvri.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,780
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
07-11-2016, 09:33 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-11-2016, 09:36 AM ja muutjaks oli
Basilio.)
(06-11-2016, 21:06 PM)klaave Kirjutas: Nüüd sain mina ka aru ,et taat oli mingi valemiga aru saanud, et tuleb ohjad üle anda. Igal inimesel on see kindlasti erinev, aga mina tänan oma isa et ta sai aru.
Sellisele taadile tuleb tõesti au anda. Minu isa ei olnud selline, kahjuks... See et ta kedagi alla ei ajanud ega ennast sodiks ei sõitnud, pean puhtalt vanajumala teeneks. Muretsesin ennast haigeks, kuni õnnestus ta auto pressi alla saata. See aga oli hoop tema eneseuhkusele. Võib olla kiirendas ka meie hulgast lahkumist, mis mul siiani kripeldab. Lohutan ennast sellega, et võib olla kõnnib tänu minu tegutsemisele keegi siiani elusalt ja tervelt ringi.
Parem saagu kannatada kellegi eneseuhkus kui ntx noor ema lapsevankriga.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 5,281
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Sama lugu enda vanaisaga kes ei saanud isegi vist aru kui ohtlik ta liiklusele on. Peale seda kui arstlikust komisjonist pikendust ei saanud sõitis veel mitu aastat... seda küll lubateta ja seni kui trahvid juba üle jõu käima hakkasid. Tänu temale pidi nii mõnigi teelt välja sõitma, peavalu kui palju. Mingi hetk lihtsalt sai sapoteeritud masinat niivõrd palju et enam see käima ei läind... Nüüd kulgeb rattaga on on ohtlik peamiselt ainult endale, teisi vast rattaga ära ei tapa...
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
(07-11-2016, 09:33 AM)Basilio Kirjutas: (06-11-2016, 21:06 PM)klaave Kirjutas: Nüüd sain mina ka aru ,et taat oli mingi valemiga aru saanud, et tuleb ohjad üle anda. Igal inimesel on see kindlasti erinev, aga mina tänan oma isa et ta sai aru.
Sellisele taadile tuleb tõesti au anda. Minu isa ei olnud selline, kahjuks... See et ta kedagi alla ei ajanud ega ennast sodiks ei sõitnud, pean puhtalt vanajumala teeneks. Muretsesin ennast haigeks, kuni õnnestus ta auto pressi alla saata. See aga oli hoop tema eneseuhkusele. Võib olla kiirendas ka meie hulgast lahkumist, mis mul siiani kripeldab. Lohutan ennast sellega, et võib olla kõnnib tänu minu tegutsemisele keegi siiani elusalt ja tervelt ringi.
Parem saagu kannatada kellegi eneseuhkus kui ntx noor ema lapsevankriga.
Midagi sellist... oskajad ehk tõlgivad, kui soovitakse
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
Pole küll päris manööver, aga selline ketas pidurdamiseks peaks tekitama piisavalt huvitavaid olukordi.
Autoga sõitva isiku sain üsna ruttu kätte ja tema kommentaar oli, et teab seda ja see pidavat juba ammu nii olema.
Vot sellised mehed siis.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
On juhtunud selline lugu datsuniga, mil eelmine omanik vaese 9x alul uued tööpinnad ketastele keevitanud. Räme kolin igal pidurdamisel ja effektiivsus suht olematu. Kuidas see tüüp niimoodi sõidab üldse? See sektsioon "pimedaks" tehtud?
Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
Eks see pidurisadul on otsastlõpuni kinni roostetanud ja see äramurdunud ketas siis on ilusti seal klotside vahel. Ju siis ei käi kuhugi vastu ja lärmi ei tee.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.
Postitused: 347
Teemad: 1
Liitus: Feb 2013
Maine:
11
Enne oli siin juttu vanuritest.Nägin kohalikus rehvitöökojas kuidas üks 80+ vanaproua
töötajad põgenema pani. Küsimusele kas sõidate ise töökotta sisse vastas
tädi,et kes siis veel. Järgnes põhjagaasiga kohaltvõtt, kolin,Lada ninapidi tõstuki postis,rehv käpa otsa
puruks, poritiib sassis,tuli ka.Rehvipoisid tegid aukartust äratavaid hüppeid,
et terve nahaga pääseda. Kusjuures inimene ei anna omale ikka aru,et oleks aeg lõpetada.
Tundub,et mingid külasepad on auto haamriga sirgeks löönud enamvähem.Tädi paarutab ikka
ringi kui kuskil olen näinud katsun eemale hoida.Keegi tõi siin ema ja lapsevankri näite, ma just
värske vanaisa(mitte vanur).Pean vist midagi ette võtma.
Postitused: 1,290
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
MAZ-i eest vastutav tegelane/firma oleks võinud enne Pirita teele ronimist vähemalt kindlustusegi ära teha, aga ei, milleks...
Postitused: 1,181
Teemad: 22
Liitus: Jun 2013
Maine:
5
Huvitav, kumb auto nüüd vanarauda viiakse? MAZis sai kaks inimest vigastada, turvavööd ju puuduvad?
Postitused: 2,987
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Tesla tuli ülevalt mäe pealt kesklinn poole ja kraana kesklinnast Pirita poole
Seal ristmikul nad siis kohtusid.
Jõuan läbi - sitta sa jõuad aga kumm poolt vaadate on hetkel teadmata.