Postitused: 6,946
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
Nende puhutud pudelite ja venitatud purkidega on selline häda, et nende küljed pole garanteeritult täpse paksusega. Kvaliteetne joonestuspaber (vatman) ajab asja ära.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Jube keeruliseks ajate asja. Vahet pole mida sinna toppida. Võib ka silma järgi panna,pea-asi,et vastu ei käi ja ka liiga kaugel pole. Tikutopsi pappi olen ise kasutanud aga kui midagi käepärast pole siis olen niisama pannud,asi selletaha ei jää. Kui pool korras siis toimetab ka suurema vahega. Kui aga häda kallal,pole vahet.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Kui veel olin suitsumees, siis suitsupaki papp sobis ka senna vahele heasti oli 0,3mm.
Maine:
13
tuleb ahju otsa nädalaks kuivama panna....
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Õhtust!
Kuna komplekteerin Partner 7000-ndet siis palun pakkuge ketipiduri hooba. Mul ei ole õnnestunud ühtegi saagi oma silmaga näha millel see küljes ja terve.... aga järsku kellelgi seisab kasutult. Vastu võin pakkuda muid osi.
Tel. 56 95 60 13
Postitused: 3,154
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
Imelik teha kaks postitust järjest, aga mis parata, hooaeg.
Mure stihl 170-ga, nimelt otsustas mingi aeg tagasi, vähendada oluliselt keti õli tarvitamist. Paagitäis kütet ja maks 60-70% õlist on alles. Õli vedel, talvine.
Küljekaas ja latt maha, käima-august ei tule miskit.
Pesin bensiiniga 3x läbi, loksutasin, gaasitasin, ikka sama.
Saag lauale laiali, paak-voolik maha, läbi puhutud, kõik terved, paigas, ehk pumpa sisenev voolik oli pisut ära nihkunud,
Sidur maha, õlipumba hammakas ok, ajam ok, ajad vändast käega ringi tundub nagu õlipump liiguks.
Õhtul hilja ei taha enam müristama hakata, aga sisetunne ütleb, et paljalt lahti-kokku liigutamisest ei saa asi korda.
Pumba endani ei viitsinud õhtul lahkama hakata, eeldab mootori mahavõtmist.
Kellelgi mõningaid mõtteid või kogemusi?
ps. lahtivõtmise käigus tekkis lauale tuletikupea jämedune ja ca 1cm pikkune kummist "lutt", üks ots kiilus. Kust, miks ja kas üldse sae küljest. Et lihtsam oleks suutsin ta veel ära ka kaotada...
Maine:
13
04-02-2017, 18:23 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-02-2017, 18:27 PM ja muutjaks oli
maisalup.)
See echo ei käi ikka veel õieti, vahest saab paagi ilusti lõigata ja siis hakkab jälle ajude peedistamine. Kuskil tühikäigu kanalis mingi molkus ujub edasi tagasi. Karburaatorit on leotatud, puhutud, vussutatud erinevate vedelikega ja keedetud aga no probleemist lahti ei saa.
On kellegil veel ideid kuidas karburaatorit käsitleda et sealt sodi kätte saada? Tarkulambiga vaadates paistab igalt poolt valgus läbi ja ummistusi ei paista olevat. Samas käib juba tunduvalt paremini kui päris teema alguses.
Vahepeal tõusis päevakorrale asendus saag, siis saab selle karbussi rahumeeli ralfile ootejärjekorda viia kuniks piisava koguse kokku saab, et tasuks ultraheli pesur tööle panna, see nimelt aitas eelmine kord ka võsaka karbussi tööle.
Või on kellegil siin foorumis võimalik ultraheli pesu teha?