Postitused: 6,893
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(25-02-2017, 00:10 AM)JaakH Kirjutas: Talupojaga anname endast parima, võib olla saad selle kaane ainult valet värvi Mul on tunne et mu käes olev Partner on sama ehitusega. Ja kui sobib olen nõus aitähh eest annetama. Mida ma ikka teen 3 kaanega,. 27 veebruar saan ära mõõta su sae pealt eks siis näeb
Täitsa rõõmus meel selle jutu peale.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Kurat mind pangu!! unustasin ära Marko su asja. Aga kiirelt vaja ikka süütepooli
Veel pole maha löödud
Maine:
95
Ple ullu, kiiret pole ju, minu aeg käib viimasel ajal väga aeglaselt
Kuda seda sobivust kontrollime?
On seal lõunas miski sobiv vrakk, millega võrrelda?
Võib muidugi siia saata ja ma siin vaatan, et kas sobib aga siis jälle siuke jama, et kõik saatmised ja käimised kokku kallimad kui uus tellida
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
USA McCulloch (umbes sama väike mootor, ei imestaks kui tegelikult ongi sama) juhendis on öeldud, et 2% segu juhul kui kasutada mingit spetsiaalset McCulloch õli, muul juhul 3% segu ehk 30 ml õli 1 liitri bensiini kohta.
Maine:
95
https://osta-ee.postimees.ee/index.php?f...=item.info&id=89749935&_src=desktop
Vaadake seda ka! Miks tean? Minu õuest läks sinnapoole, üsna sarnane ja see rippus ilusti nööri otsas, ei vajunud kuhugi.
Postitused: 173
Teemad: 19
Liitus: Sep 2010
Maine:
3
(06-03-2017, 17:10 PM)fm25 Kirjutas: https://www.stokker.ee/mootorsaag-mtd-gc...-331094943
mida targemad saespetsid sellise margi kohta ütlevad? kuulan huviga
Suure tõenäosusega mootor jõuetu ning kehva kiirendusega,samas jälle hind on sellise tophandle sae kohta väga hea nii et mida maksad seda saad ilmselt
IZ-56 61a,IZ-ju2k 71a,Dnepr MT-9 74a
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
mina soovitaks pigem pool juurde panna ja võtta echo, maksad rohkem, saad muretumalt tööd teha ja tööriist on pikaealisem. Nii palju kui olen lähikonnast kuulnud, siis mtd mark on pigem neile kes 1-2 korda aastas masina käima panevad ja mõne õunapuu oksa lõikavad. Minusugusele kes aastas saega 50- 100 liitrit bensiini põletab läbi siis on esimese aastaga ilmselt küpse. Kvaliteet on enamvähem sama hiina steel saega
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Fm25 hoidu MTD-st mul 1 ikaldus trimmer olemas.
Veel pole maha löödud
Postitused: 173
Teemad: 19
Liitus: Sep 2010
Maine:
3
(06-03-2017, 19:13 PM)Inri Kirjutas: Kunagi toodi mulle üks MTD trimmer, et vaataks miks käima ei saa. Masin oli just poest ostetud, aga kuna pood mitukend kilomeetrit eemal ei hakatud tagasi minema. Peale mõningast kuklakratsimist sai kütuse voolikud ringi tõstetud ja voila masin läks tööle. See masin kestis kolm kuud ja rohkem polnud sellest isegi ülearu varuosasid võtta. Seega kui ostad saja euri eest, saad ka saja euri eest. Mina isiklikult ostaks kas kallimalt echo või siis sellise: https://www.clientisking.eu/mootorsaag-hecPaku
Pakun et see hecht on sinna MTDga samasse auku.
IZ-56 61a,IZ-ju2k 71a,Dnepr MT-9 74a
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
06-03-2017, 19:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-03-2017, 19:42 PM ja muutjaks oli
veix__.)
Eks need 150-200 eur kandis maksvad saed sellised on, et nö. vähenõudliku keskmise koduse kasutaja jaoks peaks asja ära ajama. Kui kasutada aspen(vms)bensiini (ok, 98-t veel julgeks ka kasutada kui saag just pool aastat ei seisa, 95 küll ei soovita), siis vast vända simmerid peavad ka vastu normaalselt ja ei teki ülearu kiirelt mingeid kummalisi anomaaliaid mootori töös.
Postitused: 79
Teemad: 1
Liitus: Aug 2014
Maine:
1
arvasingi seda et ta siuke väga hea hinnaga korra saagimiseks saag ole.
aga jah kui kellegil ülearu siuke ühekäe saag norm tootjalt siis olen huvitatud!
Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
EMTEDE masinadi on erinevaid. Need odavaosta trimmerid olid jah sellised "lähen niidan sealt ära ja viin prügimäele", aga kallimad käisid vähe pikemalt.
Kuigi ühele uhkele lennukile sai kunagi külge üks MTD saag, siis ega tegelikult eriti ei julgeks soovitada ikkagi.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.