Postitused: 427
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Kellegil äkki varasema iz 56 üht esimest amordi pudelit?Porilaua kinnitused amordi küljes.Või terve esihark.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Paha lugu juhtus,olen suutnud kaks supplerit/nihikut ära kaotada. Üks kadus ilmselt vanaraua kasti ja teine jäi ilmselt kuhugi autokatusele ja sõitis minema. Kui on kellegil kaks üleliigset supplerit,mida ei kasuta enam siis oleks huvi neid soetada.
Postitused: 6,901
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(29-05-2017, 21:06 PM)saarrand Kirjutas: Sul veel on stangleid üle?
Hiinas tehakse väga toredaid asju u kümneka eest, suured vanainimese numbrid vedelkristalltablool peal ja puha. Mõned omadused annavad Würthi omadele silmad ette, autoturnoff näiteks. Mul paar tükki ja siiani rahul. Vanu venelasi võin mõne vist laialigi jagada, peab enne loendama.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Need nihkkaliibrid, nihikud, suplerid või mis iganes on poes minu meelest ulmeliste hindadega ka.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(30-05-2017, 08:38 AM)kass Kirjutas: (30-05-2017, 06:24 AM)maisalup Kirjutas: Need nihkkaliibrid, nihikud, suplerid või mis iganes on poes minu meelest ulmeliste hindadega ka.
Jutt jumala õige! Isegi Lätis on nende hinnad üle mõistuse! Mul küll otseselt seda nihkstanglerit või mis ta ongi, vaja ei ole, aga ma võtaks siis juba ka igast ühest ühe ja mõned špilkad ka tagavaraks. Kuna mul on järgi tulla kauge maa, siis oleks loogiline, et Luigeonu mulle asjad koju Türile tooks. Ja nagu nii tuled poest mööda, võta ka mõni õlu ligi, ilmad soojad ja ajab janutama. Pane mulle värava taha maha, kui välja asja on, võtan ära. (Õlut ära päikese kätte pane ja nähtavale jäta, meil siin on kõik sellised tüübid, et tahavad muidu saada ja panevad kohe hakkama ..)
Kui on olemas mõni tuttav kes poola trehvab siis sealt saab täitsa norm hinna eest neid suplereid või stangeleid. Täpselt samasuguseid nagu vene ajal silm oli harjunud nägema.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,782
Teemad: 74
Liitus: Sep 2001
Maine:
14
osta.ee-s liigub kah aegajalt ok hinnaga ja korralikke vanakooli omi
Postitused: 2,104
Teemad: 91
Liitus: Sep 2009
Maine:
21
Vajan Tartust või lähiümbrusest vanametalli kogukaaluga 1 tonn. Peab olema nö paksem raud, mitte plekk. Keegi nõus aitama, et saaksin kiiresti oma lunaraha makstud... Loomulikult ilma ei taha.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 3,044
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
57
Ega kellelgi juhsuslikult ei vedele kaht kummist aku vms. asja kinnitusrihma?
Soovitavalt nõuka-aegsed aga sobiks ka mõni teine mis välimuselt sarnane. Vihjed ka teretulnud, kuskohast leida võiks.
Võiks venida 15-20cm pikkuseks ja omada metallist aasasid mõlemas otsas või siis kohti, kuhu aasasi paigutada. Tänapäevaste haagiste kummiplönne ei taha.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.