30-07-2017, 11:38 AM
Mul pilt rekkast, vasikas, auto ja kesktelik haage järel. Kus auto katuse peal ja haagis püsti Oli Lätis Riia ja Bauska vahel kuskil.
(30-07-2017, 12:45 PM)Sm.Autojuht Kirjutas: Kolmapäeval nägin vabakal kuidas rav -4 katusel veeti vähemalt kuue meetrist sajase läbimõõduga toru???Lahendus siis tundus minu jaoks kosmos. Kerghaagisel oli avatud sillana klappredel, millele toetus toru taga osa ja esi osa toetus katuse reelingule rav -4 katusel. Mis valemiga pöördeid sooriratakse? Kaugele nii liiguti teab vast ainult vedaja ise.
(30-07-2017, 12:45 PM)Sm.Autojuht Kirjutas: Kolmapäeval nägin vabakal kuidas rav -4 katusel veeti vähemalt kuue meetrist sajase läbimõõduga toru???Lahendus siis tundus minu jaoks kosmos. Kerghaagisel oli avatud sillana klappredel, millele toetus toru taga osa ja esi osa toetus katuse reelingule rav -4 katusel. Mis valemiga pöördeid sooriratakse? Kaugele nii liiguti teab vast ainult vedaja ise.
(25-09-2017, 11:20 AM)v6sa Kirjutas: Küll on vahe sees detailides: kellel on eemaldatava tihvtiga luugihinged, kellel tiisli külgtoed kastiraamil, kellel tõsised kallutuslukud, kuidas ja kus on kinnituspunktid, kas kastiraamis on avasid koormarihmale või on kinnine nelikanttoru, kas ....Lisaks ühe pisidetaili, mis laenutuse kärude kasutamisel meeldima on hakanud - astmelauad poritiibade esinurkades. Abiks ronimisel, koorma kinnitamisel ja annab porikale lisatugevust. Antud valikus hakkas see silma ainult Respol ja Tikinaatoril. Plastporitiiva puhul on see välistatud, need ei kannata peale astumist ja värisevad mõnel äratrööbatud kärul sõidu ajal nagu sült, aga see-eest ei roosteta. Kui ära ei lõhu, peaksid igavesed olema. Valik on peremehe teha.
(25-09-2017, 11:20 AM)v6sa Kirjutas: Miks just need kolm?Need 3 hinna pärast.
Poldikäru on juhuvedajale täiesti piisav, kui seda mitte üle koormata
Kõigepealt loe teema algusest peale läbi ja siis küsi täpsemalt uuesti. Parim valik on Sulle sobiv käru, mida Sa kasutad heaperemehelikult.
(25-09-2017, 10:13 AM)Sten Kirjutas: Tere!
Olen haagist ostmas ja oma valiku kolmele eri tootjale taandanud.
Enne kui kõhutunde järgi ühe ära valin, kas kellelgi on kogemusi või mõtteid, milline võiks parim valik / vastupidavaim olla?
Tiki http://www.tikitreiler.ee/haagised/kasti...d/cs300-lh
Arcas http://www.arcastrailer.eu/index.php?id=15&trailer=28
Amor http://www.amor-haagised.ee/kerghaagised...-383090-2/
Tänud!
(25-09-2017, 17:25 PM)maisalup Kirjutas: ...
Kas mitte Amor haagist keegi Kaua võib saate kaudu taga ei ajanud, mehed lubasid teha kuid aastaga valmis ei saanud???
(25-09-2017, 18:21 PM)v6sa Kirjutas:(25-09-2017, 17:25 PM)maisalup Kirjutas: ...
Kas mitte Amor haagist keegi Kaua võib saate kaudu taga ei ajanud, mehed lubasid teha kuid aastaga valmis ei saanud???
Kewneriga on kindlasti säärast janti, mistap see ka minu nimekirjast puudus.
Isand Luik, mis materjalist siis üks õige käruraam olema peaks? 6+ mm C-talast?
(25-09-2017, 18:21 PM)v6sa Kirjutas: Isand Luik, mis materjalist siis üks õige käruraam olema peaks? 6+ mm C-talast?
(25-09-2017, 21:38 PM)diesel Kirjutas: passis vist kolm ja pool sajalist, päriselus palju rohkem.