Postitused: 6,973
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
Ju seal on erinevaid variante, mitte ainult karterist õli tirimine. Dislal ju käib reguleerimine sisuliselt aint kütusekogusega, seega rikke tõenäosus suurem.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 420
Teemad: 4
Liitus: Dec 2011
Maine:
4
Enamus diislitel on sisselaske torustikus manuaalselt või automaatselt juhitav klapp. Ainult lammas inimene püüab lõhkuma läinud mootorit esimese käiguga välja suretada.
Vabandust ei saanud mitte vaiki olla aga siin kohati väga rumal jutt.
Postitused: 6,973
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
(23-10-2017, 01:44 AM)autojuht Kirjutas: Ainult lammas inimene püüab lõhkuma läinud mootorit esimese käiguga välja suretada.
Väljasuretamiseks sobib loomulikult viimane käik, mitte esimene.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,808
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
Mälu hakkab küll kehvaks minema, kuid selle vähesegi järelejäänu meenutustes sobrades oli suvel lõhkumaläinud sharanil automaatkastike ja seisma jäi üsna kohe peale kangi liigutamist. Isegi keret ei visanud edasi. Kuigi juba korduvalt on väidetud vastupidist, siis mulle jäi asi sedapidi meelde. Ju siis oli hea tihke hüdrotrahvo : )
Postitused: 1,808
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
Kes seda nüüd täpselt öelda oskab tagantjärele. Mingi viistetist aastat vana sharan ehk oligi. Aga millest lõhkuma läks- seda ei tea, kohutav suits oli siiski taga. Mootor oli pärast igal juhul omadega kas õhtal või siis liialt hästi sisse sõidetud, sest enam käima ei läinud.
Läbilibisemine toimub ikka vast suunalt ratas-käimar. Kui oleks nii, et liinil mootor-käimar kõik jõud ära kaob, siis pole ju automaatkastil mingit mõtet, kui vähe järele mõtelda.
Postitused: 1,403
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(22-10-2017, 23:36 PM)41Degree Kirjutas: Minu iva oli tegelt see, et ma ei oska näha põhjust, miks peaks lõhkumaläinud mootoril rohkem jõudu olema kui muidu 100%-liselt koormatud mootoril. Kui pöörded on üle tavalise piiraja, siis inertsist tulenevat lisaenergiat ärgem arvestagem, räägime eespool mainitud mäkkesõidust. A see, et mina aru ei saa, ei tähenda muidugi, et olla ei või... Nt seda, et MAZi pihustitest ei suudetud vajalikku kütusekogust läbi pressida ning siis võeti vajalikul hetkel õli appi...
Samas vbolla ikkagi piisas lõhkumaläinud kone lisa vingaalist tõusu alghetkel. Kuna vabalthingav diisel pikkadel tõusudel kustub ära aga antud näites lõhkumaaetuna jõudis enne ära kustumist tippu välja.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 791
Teemad: 12
Liitus: Dec 2015
Maine:
13
(23-10-2017, 21:38 PM)Tegelane5 Kirjutas: (22-10-2017, 23:36 PM)41Degree Kirjutas: Minu iva oli tegelt see, et ma ei oska näha põhjust, miks peaks lõhkumaläinud mootoril rohkem jõudu olema kui muidu 100%-liselt koormatud mootoril. Kui pöörded on üle tavalise piiraja, siis inertsist tulenevat lisaenergiat ärgem arvestagem, räägime eespool mainitud mäkkesõidust. A see, et mina aru ei saa, ei tähenda muidugi, et olla ei või... Nt seda, et MAZi pihustitest ei suudetud vajalikku kütusekogust läbi pressida ning siis võeti vajalikul hetkel õli appi...
Samas vbolla ikkagi piisas lõhkumaläinud kone lisa vingaalist tõusu alghetkel. Kuna vabalthingav diisel pikkadel tõusudel kustub ära aga antud näites lõhkumaaetuna jõudis enne ära kustumist tippu välja.
Diisel Golf löhkuma minnes nüüd küll mingit ägedamat minekut tunda ei andnud ,vähemalt
mina ei märgand........
Impreza 2,5 07 chrysler 200 2.4 2013 gaz 51 rat rod Shineray 250 ATV