Postitused: 3,490
Teemad: 25
Liitus: Dec 2002
Maine:
37
Minu mure pole kindlasti paljudele võõras, uuriks pisut, kuidas lahendada.
Nimelt on auto dokumentides auto mudelinimetus valesti kirjutatud. Peaks olema Bellett, aga dokumentides on Belett. Kuna dokumentide vahetus (ümberregistreerimine ja numbrite vahetus) on nagunii plaanis, mõtlesin, et ajaks selle pisiasja ka korda.
Milliste paberitega peaksin ennast varustama enne MNT büroosse laiama minemist?
Probleem peaks paljudele tuttav olema, isklikult olen näinud mitmeid 90.-datel registreeritud autosid, millel dokumentides igasuguseid huvitavaid asju kirjas. Tundub, et tollal tädikesed kirjutasid vist kuulmise järgi.
Üks konkreetne koheselt meenuv näide oli üks VW Scirocco, millel oli passis Skirocco või Scirokko või lausa Scirocko. Too auto on küll juba pressi alt läbi käinud, aga minu oma loodetavasti sinnapoole veel niipea teed ei leia.
Postitused: 854
Teemad: 159
Liitus: Feb 2005
Maine:
2
Kaasa võta manual-kataloog, mis seda näitab.
Postitused: 1,288
Teemad: 23
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
Kõige vettpidavam on arvatavasti esindusest tõend võtta. Selle vastu nad ei saa.
Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Kahtlemata saab passi andmeid muuta, kuid enne oleks kaval järgi mõelda kas see on kasulik.
Näide elust enesest: Tuttav tõi omale välismaalt Ford Focus RS-i ja selle arvelevõtmisel läks kuidagi see RS kaduma passist.
Sõitis aastakese ära ja siis lasi selle teist värvi värvida ja ühtlasi lasi ka selle RS-i passi tekitada.
Tulemus oli poole kallim kindlustus.
Postitused: 6,878
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Jäta see üliharuldane nimi, kindlusta ära ja lase kellelgi külg maha sõita
Hüvitise eest lased kaks uunikut restaureerida.
PS seadusevastane, mina pole midagi öelnud
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,610
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
(03-12-2017, 02:08 AM)zazik Kirjutas: Milliste paberitega peaksin ennast varustama enne MNT büroosse laiama minemist?
Igati loogiline on ju küsimust küsida teiselt osapoolelt?
https://www.mnt.ee/et/poordu-maanteeameti-poole
(või büroo kontaktid)
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 6,878
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Ehk on inimesel (algatajal) lihtsalt soov vältida MNT hammasrataste vahele sattumist? Iseenesest tühine kirjaviga võib asutuses, kus suur segadus ja pidevad ümberkorraldused, muunduda krt teabmilleks. Olen ka ise neid spetsialiste, kelle ette mind olematu põhjusega kutsuti, näinud.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,402
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
36
Pööra tähelepanu, et : "andmete parandamisel omanikuvahetusel, lisa riigilõivu ei kaasne"
mis ilmselgelt ei ole sinu keiss.
Postitused: 1,285
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Ma käisin mingid aastad tagasi ühe enda autoga andmeid muutmas, et vöimsus saaks sada kw väiksem ja kohtade arv ühe vörra suurem. Jutujätkuks, kui asi juba käigus oli, ütlesin et mul pole üldiselt plaanis neile selle tegevuse eest kopkatki maksta, kui tahavad, kasseerigu need rublad sellelt "spetsialistilt" kes need algselt passi kirjutas. Vaadatigi igaksjuhuks veel järgigi, kes see oli, olevat väga vana ja autoriteetne käpik neil seal peamajas.
Igatahes, ehkki küll joriseti veidi, et ma omanikuvahetusel juba neid vigu ei märganud, raha siiski ei vöetud.
(omanikuvahetuse vormistamisel küll märkasin, a tööpäeva löpuni büroos oli paar minutit ja tähelepanu juhtimisel soovitati läbi lillede kas nahhui tömmata sealt vöisiis leppida-rapla ark)
Karateturbo-kolm purki ja tigu