Vaatasin eile veel neid pilte, otsides aparaadi põhjast mingeid auke, kus oleks võinud justkui kunagi drossel olnud olla. No ei ole auke. See, et drossel koos kondensaatoritega oleks kunagi asunud väljaspool aparaati eraldi boksis, on teoreetiliselt võimalik, aga praktiliselt ei näeks mina valmistajatehasena sellel mingit mõtet, kuna aparaadi korpuses on kasutamata ruumi laialt.
Juhtmete ümbertõstmist võib ju ikka proovida (ei maksa see ju midagi), aga tulemit sellest vaevalt, et on. Kahe kõige suurema vooluastme peal ju hakkas metall isegi sulama ja jäi isegi kinni. Kui nüüd voolu veel väljavõtetega suurendada, saame lihtsalt ühe astme justkui juurde. Viimaste astmetega keevitamisel hakkas keevitusprotsess paukuma ja sädemeid lennutama, see vaevalt, et ära kaob. Müstilisest drosseli sisseintegreerimist trafosse on mainitud mõnes vene iseehitajate foorumis ka, aga et keegi oleks mõistliku tulemuse saanud või et keegi oleks üldse mingi tulemuse saanud, seda ma ei leidnud kuskilt. Kõik, kes oma töö avalikkkuse ette on toonud, on mingi drosseli ikka sinna leiutanud. Kellel halvem, kellel parem.
Ksf! pen.skar ütles
Tsitaat:Milleks muidu mõlemast mähisest kaks jämmut kaablit alla dioodide manu läheb?
Mina seletaksin seda nii, et ühele sambale on kaks mähist korraga keritud. Mõlemid saadetakse oma dioodidele. Kaablid ei ole nii väga jämmud midagi, kaks paralleeli ongi paras 130 amprit läbi voolama panna.
Kõik eelnev lihtsalt mõttekäik, mitte püha tõde.