Postitused: 6,026
Teemad: 758
Liitus: Apr 2002
Maine:
42
Elektrolüüs. Youtube videosid täis.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 3,431
Teemad: 23
Liitus: Apr 2012
Maine:
34
(25-01-2018, 22:45 PM)Formika Kirjutas: ... Kas kellelgi on tulnud ette midagi sellist elukõlbulikuks teha ja mille sisse oleks ta parem likku panna. Ärge Coca Colat pakkuge, selle jätan viimaseks variandiks 
Anna mu kätte, pistame elektrolüüsivanni ja pärast ortofosforhappevanni. Pärast seda on näha, kas midagi peale rooste seal ka olemas on. Pole kaugel ka, saad aeg-ajalt imetlemas käia.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Maine:
34
25-01-2018, 23:44 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-01-2018, 23:46 PM ja muutjaks oli
honkomees.)
(25-01-2018, 23:24 PM)Formika Kirjutas: (25-01-2018, 23:17 PM)honkomees Kirjutas: (25-01-2018, 22:45 PM)Formika Kirjutas: ... Kas kellelgi on tulnud ette midagi sellist elukõlbulikuks teha ja mille sisse oleks ta parem likku panna. Ärge Coca Colat pakkuge, selle jätan viimaseks variandiks 
Anna mu kätte, pistame elektrolüüsivanni ja pärast ortofosforhappevanni. Pärast seda on näha, kas midagi peale rooste seal ka olemas on. Pole kaugel ka, saad aeg-ajalt imetlemas käia.
Kaua see siis aega võtab ja kui kaugele siis vidin tuleb viia? Ja kas asi siis nii hull, et ei pruugi midagi alles jäädagi. Siis küll katastroof.
Varbusele Maanteemuuseumi, sellise auto jupi tegemise vastu oleks lausa huvi. Teistpidi saan ka ise vajadusel läbi kapata, tööle sõidan niikuinii Vene piiri äärest. A kui hull, seda näeb pärast rooste eemaldamist. Samas egas roostet saa ka jätta, ehkki mõni asi, mis tänu roostele omas veel kuju, muutus pärast roostekihi eemaldamist sõelaks. aega läheb mõned päevad, vahepeal tuelb suurem eemaldunud sodi pehme harjaga maha pühkida ja siis edasi lüüsida, lõpuks hape ka selga päevaks-kaheks, eks reaktsioonist ole näha.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Maine:
34
(25-01-2018, 23:40 PM)Formika Kirjutas: (25-01-2018, 23:06 PM)Aspelund Kirjutas: Elektrolüüs. Youtube videosid täis.
A.
Vaatasin Youtubest ühte videot, tundus küll väga sõbralik protsess. Vesi + sooda ja akulaadija. Muidugi minu julla seisukord palju hullem.
Meil seebikivilahus ja keevitustrafo, natuke suurem vann, selline 2x1x1 m umbes.
Postitused: 669
Teemad: 40
Liitus: Oct 2003
Maine:
10
Mina olen ostnud poest HolzProf-i Anti Rust-i ja selle sees leotanud.
Postitused: 2,323
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Oblikhape. Kole aeglane. Võibolla keetes parem. Samas laialt saadav.
Postitused: 2,982
Teemad: 38
Liitus: Sep 2013
Maine:
81
Gaz M11 ja Gaz M1 käigukastid on erinevad nagu öö ja päev. Samuti on erinevad Gaz A/AA käigukastid. Gaz M11 käigukast on sarnane Pobeda I seeria käigukastiga. Erinevus seisneb väljavõtu võllis ja tagumises kaanes. See originaalne roostetanud jubin, mis kuskilt Venemaalt välja kaevati ja mille puhastamisest siin eelnevalt sai targutatud, pole veel kohale jõudnud. Piditi ära tooma järgmise nädala algul. Mul suur hirm, et see jubin on liiga kahjustunud. Aga võib-olla on keegi võimeline selle replika valmistama, peaasi, et oleks näidis.
Postitused: 791
Teemad: 12
Liitus: Dec 2015
Maine:
13
Millal kere töödeks läheb ??????
Impreza 2,5 07 chrysler 200 2.4 2013 gaz 51 rat rod Shineray 250 ATV