rokiäss Gunnar \"raudmees\" Graps...

Mäletan mingi 80a. lõpp kui GG oli käimas mööda eestimaa koole vist??? ja mul naabripoiss sai tema autogrammiga foto... vat see oli asi, mis tegi kadedaks... tea kas mul oligi vanust niipalju, et kahel käel saaks üle lugeda, aga siis juba selles eas... siniheleroheline valgus oli midagi enneolematut...

siis meenub veel telesaade, kus Graps õpetas trummimängimise algtõdesid... mida ma mäletan, et tahtsin hirmsasti vaadata ja õppida, aga kahjuks ei ole mul mittemingisugust muusikalist annet...
Vasta

Mnjaah. Kunagi sai ka paadunud karvik ja hevimees oldud ju kui Pärnu kuldis GGG esines siis sai ennast randmekatega ehitud ja ka näppu viskama mindud Cool Enne kulti jõudmist eemalt vaatasime et keegi põristab miski sikliga kuldi ees. Keegi veel naljatas, et Kunn teeb sooja enne lavale keevitama minemist. Lähemale jõudes selgus, et oligi Kunn kes kihutas krossi korviga ( ma loodan, et mu mälu mind ei peta ). Noorusajal oli Kunn muide kõva krossimees kes ei tea seda veel.
Vasta

...millegi pärast on nii et inimese tõelist väärtust tunned siis kui teda enam ei ole...Sad

M 411 60.a.,M410 60.a.,M401 56.a.,M403 64.a.,
M 424 64.a.,M423 62.a.,GAZ M20 48.a.,Opel Kadett B 71.a.,
Vasta

ints Kirjutas:...millegi pärast on nii et inimese tõelist väärtust tunned siis kui teda enam ei ole...Sad

jah, see on tõesti nii.

Kahju igatahes. Sad
Vasta

Nooremana ei jäänud mitte ükski GGG kontsert, mis Võru kultuurikuuris toimus külastamata ja lava ees sai ka kõvasti näppe loobitud. Sattusin pealinnas, reakoja platsil olevasse muusikapoes peale, kui ilmus värske vinüülikas Grapsilt. See oli esimene plaat Võru peal. Olin ikka tehtud mees tollajal. Võrru jõudsid need müüki alles poole aasta pärast.
Igatahes väga kahju ja kaastunne kõigile fännajatele!
Vasta

Kusagil muude saviplaatide hulgas peaks ka miski Magnetic Bandi EP olema (v]i oli lausa LP)

OÜ Green Oval

MTÜ Eesti Land Roveri Klubi

Kristjan (+372)5010599

Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Vasta

Esmaspäeva hommikune Postimehe võrgukülg otsekui lõi näkku. Lapsest saati Gunnari tehtu istunud. Alates mudilaspõlves lintmakilt kuulatud \"Lillekimp imet teeb\", eeslteismelise eas \"Raudmees\" ja \"Valgus\" ning nüüdne viimane plaat. Kuulasin seda viimast eelmisel nädalal suht tihedalt ja esmaspäeval neid lugusid uuesti kuulates tuli must masendus peale. Olen Grapsi laval ainult korra näinud, Hellas Hundis kaks aastat tagasi. Viimane plaat andis kindla plaani mõnel Tema kontserdil ära käia aga ei jõudnud enam... Kribasin Grapsi lugudest plaadi ja läksin sellega õhtul \"Zavoodi\" (kõrts Tartus), lasin plaadi peale panna ja jõin kadunu mälestuseks kuni koha sulgemiseni varahommikul. Au mehele, kes hoolimata viimase tosina aasta enamasti olematust majandus olukorrast, suutis iseendale truuks jääda ja ei prostitueerinud oma nime ja andega. Head teed Gunnar!
Vasta

http://www.metal.ee/graps/

R.I.P.
Vasta

Tänu Gunnarile sattusin mina kunagi Eesti Vanamootorrattaklubisse \"Unic-Moto\". Gunn oli kuskilt kuulnud, et peaks tähistama mootorratta sajandat sünnipäeva Eestis, hakkasimegi siis suuremat rongkäiku Tallinnas organiseerima. Mingi paarikümnese seltskonna saime kokku, enamus neist olid uunikud. Rohkem lihtsalt polnud kümmekond aastat tagasi Tallinnas tsiklimehi. TOP Raadio tegi sellest ringsõidust veel ülekannet. Kuna Gunnil endal sel hetkel tsiklit polnud, siis ronis minu K-750 korvi lippu lehvitama. Sellel üritusel saigi astutud Unic-Motosse. Ei kujutagi ette praegu elu ilma vanamootorrattaklubita.
Niipalju siis Gunnar Grapsist ja Eesti mootorrattaliikumisest.

Tõnu Piibur
5116265
Vasta

Kuradi lahe oli mõelda: see päev esineb Graps X pubis...rsk peab maale minema...noh esineb mingi teine kord ka, siis lähen...aga nüüd....
Võimaluse korral käisin konsasi alati vaatamas, aga praegu tundub et liiga vähe sai.
Meelde tulevad lived, koos istumised, sünnipäevad, juubel...
Eile õhta sai sõpradega koos istutud ja G.G kogumiku (3CD) läbi kuulatud ning paar kannu õlut ka kadunud maestro mälestuseks võetud.
Aga kuna G.G soovis et tema matus oleks siuke lõbus pidu, mitte nõrk ulumine, siis rock `n roll (tegelikult tuleb klimp kurku küll).
Raudmees on surnud, elagu Raudmees - loodame et Sul on nüüd parem.

MB 260E W124
G3 GTI
Nissan Qash Ai-Ai
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne