Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Nii, taksode istmete pildid olemas. Ja ikkagi küsimus, kas neid võidi kasutada paraad ZIM-l. Eespool oleva punase Faetoni istmete jäänuseid vaadates raske aru saada, muidugi jääb võimalus, et algaastate Volgade istmed olid vähe teistsugused.
Maine:
78
Vaatan neid taksode esiistme pilte ja saan aru, kui hõlbus oli sellise variandi puhul sinna uste postide külge reelingut kinnitada ja see reeling asendas puuduvat seljatoe kinnitust üli hästi ja fikseerib ka postid. Ja sellel pulma faetonil on näha, et alla on ka paneel pandud, täiendavaks uksepostide stabiliseerimiseks.
Postitused: 28
Teemad: 49
Liitus: Sep 2004
Maine:
0
06-03-2018, 17:13 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-03-2018, 17:13 PM ja muutjaks oli
tafcka.)
Vabandan teema risustamise pärast aga kas on kelllgi selline pagasiiste kasutuna seismas. Minu takso ootab sellist. Hetkel tal, viimased 35 aastat ees kaks juhiistet.
Postitused: 86
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
2
Tere mehed.
Mul olemas kaks istet.
Katsuge olla.
Jaan.
Katsuge olla...
Maine:
78
Ukrainast sain teate, et esimised lanzeroonid, või maakeeli vist sisemised poritiivad omadega väga õhtal. Olevat teisi kohutavalt lapitud ja taastamis kõlbmatud. Nüüd küsimus suurele ringile, kas kellelgi on neid välja pakkuda või kas keegi teab kedagi, kellel võiks selliseid asju olla? Ette tänades Formika.
Postitused: 31
Teemad: 1
Liitus: Jan 2018
Maine:
0
17-03-2018, 03:27 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-03-2018, 04:08 AM ja muutjaks oli
Teping.
Muutmise põhjus: teksti ebatäpsus
)
Esiistmest.
Originaal esiiste ei ole kohe kindlasti ukse postist ega ukseakna äärest kõrgem.
Esiistme leeni tagumine serv on risttala ülemise ääre all.
Lugupidamisega Kalev
Postitused: 527
Teemad: 38
Liitus: Aug 2008
Maine:
14
(17-03-2018, 02:58 AM)Teping Kirjutas: Paar pilti. Originaal risttalal on koht olemas kuhu Kindrali toru poltida.
Sel juhul saab ka originaal katteplekki kasutada.
Esiistme seljatoe ülemist püstist toru otsa tuleb 1cm. tagant maha lõigata, kui ei ole soovi esiistet ettepoole liigutada.
Lugupidamisega Kalev
Tore, et peale minu on veel vähealt üks inimene, kes on veendunud, et esiiste jäeti algupärane ja ei asendatud kahe üksiku istmega. Ühel paraadipildil on minu meelest selgelt näha seljatoe pikk joon seltsimees kindrali ees.
Mis ei tapa, teeb vigaseks!