Postitused: 791
Teemad: 12
Liitus: Dec 2015
Maine:
13
(17-03-2018, 22:35 PM)Formika Kirjutas: (17-03-2018, 21:56 PM)impreza Kirjutas: Tead teeks küll,jupikaupa leiaks isegi vahendid,aga tunnistan ausalt et kannatust sellise asja valmimiseni ei jätku
Kui keegi tegeleks pulkade hankimisega siis oleks veel möeldav...Rotikatega asi tunduvalt lihtsam,disain ja tehnilised
lahendused vöivad muutuda iga hetk,olenevalt materjali olemasolust ja disaineri meeleolust
Vahest tahaks kohe hirmsasti midagi sellist ette vötta,aga önneks on hommikuks alati möistus tagasi tulnud...
Kui selline projekt pooleli jääb siis on kaotused kindlasti mitte väiksed.Pärast seda poolikut tükki ei taha enam keegi..
Ühest suure hooga alustatud Taunusest söitsin ise buldooseriga üle,önneks alguse poole...
Aga sinusguse tegelase ees peab sügavalt kummardama ..Kust krt sa selle aja nende pulkade otsinguks varastad

Tegelikult see asi pole nii hull. Kui sa teed mingit ägedat ja haruldast projekti, siis saad oma raha tagasi, isegi kui vahel alla annad. Kõik jupid olen kogunud Vene ja Ukraina portaalidest. Vahel ikka midagi liigub. Selle teengi mitut asja korraga. Sa ise kõva keevitaja ja mehhaanik, ses suhtes palju lihtsam. Ma pean ikka ilgeid summasid keevitus tööde eest välja käima. Tegelikult need ennesõja aegsed autod on küllalt lihtsa ehitusega ja GAZ 67 raami ja sillad ikka leiad Eestimaalt. Taavil on neid MM käigukaste ka mitu tükki. Kõige suurem probleem on mootor, aga kõik loksub kunagi paika. Praegugi näiteks keegi pakub selle kastika kasti külje plekki Vene portaalis
http://autobuy.ru/wpage/121483
Nii kaua kui sillad, raami ja alusvankri korda saad, koguneb juba ka kere detaile. Hiljuti helistasid mulle Volga klubi mehed ja pakkusid tervet M1 keret. Pidavad üleliigne olema. Nii, et anna minna. Lood Rotika kõrvale ka midagi, mis vähemalt ei odavne.
Vöibolla vötangi veel midagi sellist ette,aga praegu pole veel selleks küps..Praegu on peas midagi muud mis küll
söiduk aga vanasöidukiga midagi ühist ei oma..Seda ma ka kinndlasti siin kajastan kui asi nii kaugel on...
ja Subaru mis ilmselt minu elu löpuni minuga jääb on vaja kah veel söitma panna.Sellest ma ei pääse kuhugile
kuna mingid eri kövad lubadused juba välja käidud ....Selle masinaga on mul eriline side,köik vöin müüa aga see
jääb.Nagu sul faetonid..
Impreza 2,5 07 chrysler 200 2.4 2013 gaz 51 rat rod Shineray 250 ATV
Postitused: 1,421
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Neid "esimesi" ja "maailma esimesi" lauseid peab alati vähe paksema prilliga lugema, et ükski sõna tõlkes kaduma ei läheks.
Maailma esimene auto, mille projekteerimisel väidetavalt kasutati arvutit seisab mul garaažis. Ja sama auto oli veel umbes 20-ne omaduse poolest kas usa või maailma esimene. Puhas marketing.
Alles hiljuti kelkis bmw, et sai maha maailma esimese turbo mootoriga millel kasutatakse vee sissepritset. Mõtlesin, et mai-ass, kuna GM tootis juba 61 samasugust. Aga jah, tuleb välja , et GM kasutas VESILAHUST, ja bemm kasutab VETT, siis on kõik jokk.
Postitused: 2,895
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Üldse peab märkima, et Eurooplasena on Ameerikast autode ostmine seotud igasuguste riskidega. Panin ostukuulutuse üles ka paari Fordi sõprade foorumisse. Tuleb igasuguseid pakkumisi. Allapoole panen ühe näite. Tavaliselt teeb valvsaks juba tunduvalt madalam turuhind. Tavaliselt palun ma selliste kuulutuste peale saata autost pilte. Pärast seda kaovad osad pakkujad ära, või hakkab jutt, et olen mujal tööl ja auto vanemate juures garaažis ja neist pole pildi tegijat. Siis kirjutan, et tegelik ostja on minu vana tädi, kes elab Marylandis ja tahab nostalgiast sõita ja palus mul aidata autot osta. Saada mulle autopassi koopia. No pass ka tavaliselt auto juures. Lastakse veel hinda alla, et ainult osta ära. Siis saadan viimase kirja, et saada auto nr., tädi läheb politseisse ja kontrollib, kas kõik on autoga korras. Tavaliselt peale seda on müüja kadunud.
Let me say that the Ford Phaeton Convertible is available for $22,499.
One of the cleanest Ford Phaeton Convertible for sale anywhere. 1937 with only 18650 miles. One of the best all around driving cars you can buy.
A Totally Rust, Corrosion And Flood Free Vehicle. Never been in any accidents. Clear title.
Where are you located?
If you have any further questions please do not hesitate ask.
Don't let this beauty go away !!!
Thank you,
Postitused: 942
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
21-03-2018, 19:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-03-2018, 19:33 PM ja muutjaks oli
cesium.)
Kui kodanikel müüjatel huvi maksu vältida, võib uurida kingituseks vormistamist.
Postitused: 942
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
21-03-2018, 20:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-03-2018, 20:04 PM ja muutjaks oli
cesium.)
Ei ma räägin sellest, et kui tal pool või mis iganes väidetavalt ära võetakse tvalise ülekande puhul, siis kingituse pealt üldiselt maksma ei pea.
A kui sula on raudne eeldus siis jah.
Postitused: 2,895
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Mul siin sõber Taavi oli hädas Ameerikast MM-le kardaani saamisega. Mees ei olnud nõus isegi mõnesaja dollarilise ülekandega. Tuli Taavile appi minna ja kuna jätsin Tädi kätte kõik ülejäänud Dollarid, siis vahetas ta need tšekiks ja saatis müüjale ja siis sai Taavi oma kardaani, mis küll tõsi veel vedeleb Marylandis.
Postitused: 5,871
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Pildi järgi otsides jõuab tulemuseni, et seda autot on müüdud siin:
https://www.cleanclassiccars.com/
Google leiab sellise pildirea veel netist:
https://www.google.com/search?tbs=sbi:AM...yt6t&hl=et
Lõhnab mingi jama järele. Mina sinna raha ei suunaks enne, kui sõltumatu kodanik suudab selle auto olemasolu tõestada.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!